MIZERABIL. Partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu REFUZĂ să arboreze drapelul României pe sediul său din Miercurea Ciuc FOTO

October 22, 2013 •Forța Civică •Views: 4217

Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice

Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice (FOTO: cugetliber.ro)

Drapelul României este al tuturor cetăţenilor, indiferent de naţionalitate

,,Drapelul României se arborează în mod permanent la sediul instituţiilor de învăţământ şi cultură” (Legea 75/1994)
Azi, Forţa Civică – Filiala Harghita

O societate modernă nu poate funcţiona fără reguli unanim acceptate, fără un sistem juridic şi fără respectarea legilor. Dacă ultimul lucru nu se întâmplă, nici măcar în cazul autorităţilor publice, şi nimeni nu ia vreo măsură, consecinţa este că fiecare individ îşi arogă dreptul de a face ce vrea el. Pentru că dacă tu, ca stat, prin instituţiile şi organismele tale, nu respecţi anumite legi şi anumite drepturi, pe ce considerente poţi impune unui cetăţean să respecte alte drepturi şi alte legi?

Dacă tu, ca administraţie publică locală (a se vedea cazul Primăriei Mădăraş care refuză să dea jos drapelul Ungariei de pe instituţie), ca lider de opinie local ori regional (a se vedea declaraţiile unor primari sau sesizările altor politicieni adresate unor foruri europene împotriva anumitor instituţii româneşti) promovezi o luptă împotriva ţării care te plăteşte, împotriva simbolurilor ţării în care trăieşti, atunci cum putem avea pretenţia de la un individ să respecte aceste simboluri? Când tu, ca ales local ori numit şef într-o instituţie publică locală, oferi cetăţenilor de rând exemple de nesupunere faţă de legi, faţă de principii, atunci eu, ca cetăţean, de ce să respect comunitatea în care trăiesc? Şi astfel începe haosul, fiecare face ce vrea, căci suntem în democraţie şi avem drepturi! Şi uităm complet că avem şi obligaţii…

De aceea am iniţiat un serial unde facem cunoscute instituţii publice care nu respectă Legea arborării drapelelor (75 din 16 iulie 1994), care spune la articolul 2, lit. a) şi b) ,,Drapelul României se arborează în mod permanent: a) pe edificiile şi în sediile autorităţilor şi instituţiilor publice; b) la sediul partidelor politice, al sindicatelor, al instituţiilor de învăţământ şi cultură“.

În imaginea alăturată avem imaginea sediului formaţiunii politice Forţa Civică. Este sediul unui partid politic, care, conform legii, are obligaţia de a arbora, în mod permanent, Drapelul României.
Indiferent că vorbim de formaţiuni politice care îi reprezintă pe români, maghiari, germani sau romi, toate trebuie să respecte aceeaşi lege. De aceea îi îndemnăm pe cei de la Forţa Civică – Filiala Harghita să se ia de mână cu cei de la UDMR şi PPMT, să-şi cumpere 3 drapele ale României şi să le arboreze pe sediile lor.

Forţa Civică Filiala Harghita

LIVIU CÂMPEAN

Sursa: Informația Harghitei

Vezi și SUB NASUL PREFECTULUI JEAN-ADRIAN. Muzeul Secuiesc al Ciucului REFUZĂ să arboreze drapelul României

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

15 Responses to MIZERABIL. Partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu REFUZĂ să arboreze drapelul României pe sediul său din Miercurea Ciuc FOTO

 1. Buna ziua.
  Acesta e materialul la care lucrez de aproape 2 luni. Astept parerea dvs despre acesta. Tot ce scrie acolo e verificabil 100%, in carti, media si internet. Sper sa va placa.
  Materialul il gasiti si pe blogul pe care l-am facut cu aceasta ocazie: http://apostoldoru.blogspot.ro/2013/10/rosia-montana-o-biblioteca-de.html
  Si am o rugaminte: trimiteti-l la cat mai multe persoane.
  Cu respect,
  ing. Doru Apostol

 2. petre says:

  pai mihai ungureanu nici nu este roman si a fost scolit in principii sovietice

 3. cornel says:

  Acest domn mru vrea sa fie presedintele ROMANILOR,acest domn care are o vita KOBBE este de origine iudeo-maso-hungrica.Se vede numai in faptul cum a facut cadou AVEREA lui GOJDU ungurilor in valoare de peste 1[un] miliard de euro,nimeni nu-l intreaba si nu-l intreaba care a fost mobilul acestei crime organizate.Mai mult se declara un mare patriot si nu arboreaza drapelul tarii ci un steag care aminteste de mari suferinte ale romanilor.Blestemat sa fie acea persoana care ii va acorda votul sau acestui om cu multe fete.Averea lui GOJDU era destinata tinerilor ROMANI nu sa fie la dispozitia lui mru.Dar este foarte fara rusine cum iese in public si face declaratii pompoase avindu-l aliat pe nimeni altul decit pe basescu,udrea,blaga,predoiu si ceilalti latrai care acuma se dau drept mari aparatori ai romanilor.Ce faceti d-na kovesi pe acest domn nu-l chemati la audieri,s-au aceasta nu este o suma asa mare ca aceea care i-o imptati lui gigi becali?????. Va indemn dragi romani sa mergeti la vot cind veti fi chemati si aveti grija pe cine votati sa nu mai ajunga la putere oameni ca ;basescu,lazlo tokes,monica macovei,emil boc,si altii ca ei.Va multumesc,chiar daca ma veti injura acesta este punctul meu de vedere.

 4. Adi says:

  Daca a ajuns sa-ti fie rusine de drapelul nostru, nu mai e nimic de comentat.

 5. Nick says:

  Aromanul Gojdu a lasat averea pentru tinerii romani, nu lui “deodorant” ca s-o lase Ungariei! Noroc ca l-au demis la timp! Presedinte? Da, cu Kakarau, la doua scari de bloc!

 6. Benchea Marius-Gratian says:

  Asta e mai mult decat mizerabil. Este un act de cruzime. Tu ca partid romanesc nu iti asumi identitatea si nu respecti legea. Ce fel de exemplu ii dai partidului maghiar (si aici nu ma refer la udmr, fiindca udmr nu este partid)? Faptul ca MRUnguent si-a lansat sediile de partid prin Harghita cu dansuri populare secuiesti, credeamca este un lucru cu care doreste sa atraga mai multi membrii unguri de partea lui de la udmr sau alte chestii care se numesc partide prin Harghita si credeam ca tot el vrea sa dea un exemplu de coabitare cu ungurii din Harghita, insa tot el face ca in loc sa dea un exemplu bun, mai bine nu respecta legea ca sa prinda electorat, lucru care nu o sa fie posibil dat fiind faptul ca mai multi habar nu au ce sau cine este Forta Civica, fiindca nu poarta dialog cu presa, cu oamenii si asa mai departe. Nu de parca mar deranja ca nu sunt activi. Maderanjeaza faptul ca, ca partid politic romanesc nu da exemplu pentru alte partide unguresti din Harghita.

 7. Arthur Rimbaud says:

  “Liderii” romanilor din Harghita seamana la perfectie cu stapanii lor de la Bucuresti.Romanii din zona pot sa stea linistiti: cat timp ies voturi, marii politicieni romani de la M.Ciuc se fac frati si cu dracul care lucreaza de zor la temelia Romaniei!Nu am inteles niciodata de ce un ong politic ca udmr a tinut in sah TOATE partidele romanesti de pana acum, desi amaratele de 5 procente le-au obtinut cu greu, prin furt, de fiecare data.Ca o consecinta,de cate ori un roman condamna o iesire a unui turbat ca Tokes e considerat sovin, dar un nenorocit ca Antal Arpad, cu derapajele lui naziste se supara cand este catalogat ca fiind “putin deplasat”!
  Cu politicieni de talia lui MRU,Sova, Ponta,Blaga,Zgonea…etc, putem linistiti sa spunem ca ne meritam soarta!

 8. Lex Luthor says:

  vino in bucuresti si pozeaza toate filialele partidelor. NICI UN PARTID NU ARE STEAGUL. la naiba eu lucrez la casa de pensii .. nici noi nu avem steag. si suntem o mare institutie a statului. !

  si pentru cel de a comentat — zi si mie de ce din faptul ca nu are steag ai reusit a trage concluzia ca ungureanu e spion bozgor. faci o afirmatie ca un om care a condus cea mai mare institutie de servicii secrete din romania a fost condusa de un spion strain. Il acuzi pe acel om de inalta tradare inseamna asa ca arata-ne dovezi. Nu asa se procedeaza in o tara civilizata.
  asa pot sa zic si eu Tariceanu e spion rus, Ponta e spion francez, Antonescu e spion congolez si desigur baselu’ e mare spion pentru boc sa poata vedea mai de la inaltime :)))

  • Dan Tanasa says:

   De acord. Eu personal însă nu-l bănuiesc pe MRU că ar fi loial statului român.

  • anti FORTA CIVICA, USL, PDL, PNL ARD, PC, PUR, UDMR.... says:

   extraordinar, ce talent ai in a o da cotita! in cazul steagului Romaniei: a nu-l arbora, indiferent de caltatea pe care o ai (partid, institutie…) atata timp cat activezi in Romania, dovedeste dispret fata de statul care iti permite sa functionezi.

  • Benchea Marius-Gratian says:

   Domnul Cristian a pontat bine 🙂 faptul ca MRUnguent era pregatit sa renunte la mostenirea Gojdu in favoarea statulu hungar este un act de tradare si slava Bunului Dumnezeu ca a fost demis inainte ca acel docment sa fie ratificat de Parlamentul Romaniei.

   • Alex says:

    Acest gunoi nu a făcut NIMIC în viaţa lui, doar mascotă a comuniştilor şi a urmaşilor lor a fost.
    Jegul a fost de mic fabricat încât să ajungă “mare” dar alţii să-l păpuşeze.
    Încă din liceu s-a mpsluit rezultatul olimpiadei la istorie ca să iasă tocilarul PROST de la Iaşi “primu’ pă ţară”, nu ştiu anul dar se poate verifica, olimpiada s-a ţinut la Craiova.
    La revoluţie s-a baricadat într-o cameră de cămin pentru a nu fi linşat de colegii pe care-i turna ca un jeg impuţit ce este! Securişti s-au deghizat în gărzi patriotice şi l-au extras de acolo sub pretextul arestării, altfel îl omorau şi scăpam cu toţii de el!
    Cam ce gunoi e atât de nemernic încât atâţia colegi să vrea să-l omoare???
    Ani de facultate ai lui MRU sunt marcaţi de Soroş, miliardarul evreu ungur detestat inclusiv de evrei şi de unguri. Relaţia cu sponsorul homosexualilor de pretutindeni a lui MRU este bănuită a fi mai mult decât o amiciţie şi bazată pe mai mult decât interesul boşorogului de-a avea un prost bun de prim-ministru în România.
    După BURSĂ, Soros l-a angajat la “fundaţia” sa infectă din Bucureşti str. Căderea Bastiliei. Şi în politică l-a băgat tot javra bătrână, apoi şef la SIE a ajuns pupând şi curul lui băsescu, deloc străin de soros…
    Dar nici măcar în Parlament nu a intrat pe bune, ci prin REDISTRIBUIRE în colegiul Arad, unde Falcă taie şi spânzură.

    Nimeni nu l-a votat vreodată, nu a lucrat niciodată pe bune, este un individ total inutil societăţii.

    Ca să vedeţi cât de greţos e acest specimen bun de eutanasiat, un episod de la acea olimpiadă unde securiştii au decis să-l scoată olimpic pe ţară la istorie şi au ameninţat pe ceilalţi să nu depună contestaţie:
    În campusul unde s-a desfăşurat olimpiada se spuneau bancuri cu Ceauşescu. Fiind aproape de ’89, toată lumea ştie că nu mai era nicio mare grozăvie să zici bancuri cu “Ceaşcă”, cred că în afară de familia lui Ceauşescu şi a lui mereu toţi ziceam.
    La un moment dat vine în cameră la olimpicii care jucau cărţi un nene securist, zâmbind şi zice: “v-a dat pe goarnă că spuneţi bancuri cu Tovarăşu’ăla urât de la Iaşi la care-i put picioarele, ce maimulţoi pârâcios”. :)) După care securistul, cât era de securist, a stat la taclale cu copiii ăia fără să le facă nimic iar pârâcioasa mică s-a făcut de căcat. 🙂
    Espisodul e relatat de către un istoric prieten cu japiţa de MRU care-l vede doar ca pe un prost inofensiv, fără să fie îngrijorat de pericolul proştilor manevraţi cum e ungureanu.

 9. Cristian says:

  se zvoneste ca gunoiul asta infect, Ungureanu, ar fi spion maghiar, sa li se USUCE mana celor care-i dau votul!!!!!!!!!!

  Sa nu uitam de “marea” realizare a lui Ungureanu, renuntarea la fundatia Gojdu care detine active(cladiri si terenuri) de vreun miliard de euro prin Budapesta…noroc ca a fost demis inainte ca acel acord sa fie ratificat in parlamanet.

  Rusine bey bozgorule!!!!!!!!!

  • anti FORTA CIVICA, USL, PDL, PNL ARD, PC, PUR, UDMR.... says:

   asta nu o comenteaza simandicosul asta de Lux Luthor (ce denumire tampita-daca ii pui magarului joben, nu mai e magar); ca de, impartasesc aceleasi idealuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MIZERABIL. Partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu REFUZĂ să arboreze drapelul României pe sediul său din Miercurea Ciuc FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mizerabil-partidul-lui-mihai-razvan-ungureanu-refuza-sa-arboreze-drapelul-romaniei-pe-sediul-sau-din-miercurea-ciuc-foto/