Monico, fii bărbată! Dă-ți demisia și din Parlamentul European!

September 2, 2014 • Dan Tanasa • Views: 1496

monica macovei parlamentul european

de Dan Tanasă

Torța democrației românești și-a dat azi demisia din PDL. După ce s-a autointitulat ”Nelson Mandela” al României, Monica Macovei a decis că nu mai suportă mizeria din PDL și a făcut un gest de bun simț. Bun simț pe care l-a invocat atunci când a câștigat primul mandat de europarlamentar pe listele PDL și atunci când a obținut, în luna mai anul acesta, al doilea mandat de europarlamentar tot pe listele PDL.

Îmi permit să fac un apel public la bunul simț al aceastei adevărate Prințesă Diana a luptei contra corupției din România: Monico, fii tu bărbată! Acum că ai dmisionat din PDL dă-ți demisia și din poziția aia grasă de europarlamentar unde ai ajuns pe listele PDL. Arată-ne tu calea! Arată-ne tu care e diferența dintre o jigodie și un politician cu caracter.

Tags: , ,

3 Responses to Monico, fii bărbată! Dă-ți demisia și din Parlamentul European!

  1. un om says:

    o intrebare fireasca, de ce sa isi dea demisia, la un moment dat poate a crezut in pdl, si acum a intervenit o situatie, sunt altii muuult mai corupti si care n-au demonstrat nimic care stau bine mersii pe posturi… dpmdv e cea mai ok candidata la cotroceni.. nu mai fiti voi moralisti convinsi..

  2. Dane, esti cam optimist. Mona, ca sa fie barbata, trebuie mai intii, cronologic vorbind, sa fie femeie.Acuma, niste zvonuri am auzit eu, cum ca ar fi fost femeia europei!! Ceea ce ar insemna ca ar avea si patalama, ceva …
    Numai ca eu sint un soi de Toma neincrezatoru’: cred numai ce vad! Si ceea ce vad, ma face foarte circumspect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend