Mureș: Kelemen Hunor spune că maghiarii trebuie să-și recupereze pământul natal

December 13, 2014 •UDMR •Views: 1821

Europarlamentarul FIDESZ Laszlo Tokes și președintele UDMR Kelemen Hunor (FOTO: erdely.ma)

Europarlamentarul FIDESZ Laszlo Tokes și președintele UDMR Kelemen Hunor (FOTO: erdely.ma)

Președintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, în deschiderea ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU), că maghiarii din România trebuie să continue pe calea pe care au urmat-o de 25 de ani și că trebuie să-și recupereze pământul natal, transmite Agerpres.

”Trebuie să continuăm pe această cale pas cu pas pentru a recupera pămânul natal. Această alianță (UDMR — n.r.) a fost creată acum 25 de ani ca să lucreze pentru noi și după 25 de ani e nevoie de această alianță”, a menționat, potrivit traducerii oficiale, Kelemen Hunor, în preambulul acordării distincției Bradul de Argint pentru 27 de membri ai UDMR, printre care s-a numărat și Kelemen Hunor.

Integral pe agerpres.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Mureș: Kelemen Hunor spune că maghiarii trebuie să-și recupereze pământul natal

  1. Nihil says:

    Foarte bine, sa-si recupereze Mongolia!

  2. Ion Vasile Butnaru says:

    De ce sa ne aleaga niste corupti,viitorul neamului romanesc?
    Sa se organizeze alegeri si sa voteze toata tara,cu DA! -pentru ca ungurii sa aibe atatea drepturi in Romania,sau cu NU ! pentru ca ungurii sa-si piarda cetatenia maghiara.Cine vrea sa ramana in Romania,sa invete limba romana si sa traiasca in liniste si in pace ca si pana acum,ca nimeni nu-i va scoate din tara.Cine vrea ,,ungureste”sa mearga la patria mama,fara teritoriu romanesc.Cine s-a declarat ungur,doar pentru a beneficia de anumite avantaje,sau nu respecta constitutia Romaniei,sa fie considerat trdator de tara si sa fie condamnat la inchisoare pe viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Mureș: Kelemen Hunor spune că maghiarii trebuie să-și recupereze pământul natal"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mures-kelemen-hunor-spune-ca-maghiarii-trebuie-sa-si-recupereze-pamantul-natal/