NADĂȘ. Testamentul familiei Colţeu, FALS. Satul se întoarce la săteni!

July 14, 2016 •justitie •Views: 9173

Familia Colţeu va rămâne, cel mai probabil, fără moştenirea de la Nadăş, după ce Curtea de Apel Timişioara a respins cererile moştenitorilor, transmite portalul aradon.ro.

După ani de zile în care nădăşenii au trăit cu frica în sân, după ani de zile în care le-a fost frică de faptul că vor fi scoşi afară din propriile case, după ani de zile în care le-au fost luate terenurile moştenite din generaţie în generaţie, locuitorii din Nadăş sunt la un pas de a scăpa de aceste poveri. La doi ani şi jumătate distanţă de la momentul descinderilor procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Nadăş, satul este foarte aproape de a se întoarce în proprietatea sătenilor, iar pădurea în proprietatea Romsilva. Miercuri, 13 iulie, a avut loc „cântecul de lebădă” al familiei Colţeu la Curtea de Apel Timişoara. Încă din primăvară, DNA a finalizat rechizitoriul privind retrocedarea abuzivă a Nadăşului, iar, prin rechizitoriu, a solicitat judecătorilor Curţii de Apel Timişoara anularea testamentului în baza căruia familia Colţeu a primit o moştenire uriaşă, evaluată la peste 20 de milioane de euro. Motivul? Foarte simplu: testamentul a fost un fals, la fel ca multe acte încheiate la biroul notarului Adrian Vlai din Arad.

Integral pe aradon.ro

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to NADĂȘ. Testamentul familiei Colţeu, FALS. Satul se întoarce la săteni!

  1. avocatul nadasenilor says:

    Victoria de la Nadas este victoria unor patrioti romani! Este un exemplu concret, practic de cum poate fi infrant sistemul mafiot!

  2. eugen says:

    Excrocii sa plateasca daune morale tuturor locuitorilor dinNadas si sa infunde puscaria,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NADĂȘ. Testamentul familiei Colţeu, FALS. Satul se întoarce la săteni!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/nadas-testamentul-familiei-colteu-fals-satul-se-intoarce-la-sateni/