Național: UDMR cere patru miliarde de euro ca sa rămână la guvernare!

May 22, 2014 •UDMR •Views: 1466

Victor Ponta la congresul UDMR din mai 2013

Victor Ponta la congresul UDMR din mai 2013

Oficial, Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania detine doar doua ministere in cabinetul Ponta. Si, ce-i drept, in afara portofoliilor Culturii si Mediului, la negocierile pentru formarea actualei coalitii de guvernamant au mai obtinut un post de vicepremier pentru presedintele Kelemen Hunor si niscaiva locuri de secretari si subsecretari de stat.

Insa acesta este doar varful iceberg-ului, formatiunea politica a etnicilor maghiari reusind, intr-un timp record, sa–si intinda zonele de influenta din administratia centrala si cea locala intr-un ritm de-a dreptul ametitor. Iar acum, dupa cum sustin sursele noastre, joaca totul pe o singura carte, cerand fonduri europene sau de la buget de nu mai putin de patru miliarde de euro, ca sa nu paraseasca guvernarea, sub un pretext oarecare. Iar premierul Victor Ponta, spre disperarea multora dintre liderii PSD, pare dispus sa cedeze din nou ultimatumului dat de adevaratul lider al “afaceristilor” udemeristi, Verestoy Attila.

Santaj pe fata

Integral pe enational.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Național: UDMR cere patru miliarde de euro ca sa rămână la guvernare!

  1. diana says:

    Cum adica?
    La fiecare intrunire a minoritarilor astia se pune placa “vrem autonomie, Bucurestiul ne mananca banii munciti de noi”, iar acum si-au adus aminte ca au nevoie de bani de la Bucuresti? Acum nu mai vor autonomie?
    Sau au nevoie de bani ca sa-i ameteasca in continuare pe “maghiari” sa ceara autonomie, chiar daca aia habar n-au ce anume vor, de fapt?

  2. gabi says:

    Las’ ca intra si atila-hunul-verestoy la DNA… sau ii da ponta restul din portul Constanta, ca sa stie o treaba. Mai are ce da? Mai are taxe de pus? Mai are romani de jupuit? Ori se trezesc baronii psd intr-un final glorios si striga, ca boierul acela cu scaun la cap: “Aiasta, maria ta, nu se poate”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Național: UDMR cere patru miliarde de euro ca sa rămână la guvernare!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/national-udmr-cere-patru-miliarde-de-euro-ca-sa-ramana-la-guvernare/