Nemes Elod, presedintele Asociatiei Tinerilor Maghiari din Ardeal este slujbas al Statului Roman!

October 9, 2008 •Covasna, extremism, Nemes Elod, separatism etnic, sovinism, UDMR •Views: 1269

Nemes Elod, presedintele Asociatiei Tinerilor Maghiari din Ardeal s-a aratat foarte deranjat de sesizarea pe care am facut-o Procurorului General al Romaniei legat de comemorarea pe bani publici a criminalului de razboi Albert Wass. Nu mai pot eu de asta! Ce nu stie multa lume este ca Nemes Elod este slujbas al Statului Roman, platit deci din fonduri publice. Adica, pe intelesul lui Nemes Elod, platit din salariile urmasilor slugilor criminalului Wass Albert. Frumos nu?!

Tanarul Nemes Elod este platit asadar din fonduri publice pentru a milita pentru autonomia pe criterii etnice a maghiarilor, pentru separatism si pentru epurare etnica a zonei Covasna-Harghita. Felicitari PNL, felicitari UDMR! Si mai ales felicitari SRI si SIE!

—– Original Message —-

From: Dan Tanasa

To: Consiliul Judetean Covasna Petitii
Cc: Tamas Sandor ; varga@covasna.info.ro

Sent: Wednesday, October 1, 2008 3:33:43 PM

Subject: Solicitare in baza legii 544/2001

Catre,

Consiliul Judetean Covasna

Sediul: Piaţa Libertatii, nr. 4, Sfantu Gheorghe, judetul Covasna

Persoana de contact: Angela KovacsObiect: solicitare de informatii in baza legii 544/2001 catre Consiliul Judetean Covasna

Stimate doamna Kovacs,

Prin prezenta va adresez o solicitare in baza legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

Astfel, as dori sa imi comunicati in termen legal daca cetateanul Nemes Elod, liderul organizatiei „Tinerilor Maghiari Ardeleni” (EMI) beneficiaza de foloase banesti de orice tip din fondurile publice ale Consiliului Judetean Covasna, precum si cuantumul acestora.

In speranta unui raspuns prompt,Dan Tanasa

01.10.2008Nr. 9594 /07.10.2008Către,

Domnul Dan Tanasa

Ca urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la Consiliul Judeţean Covasna sub nr. 9594/02. 10. 2008 formulată în virtutea prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public, Vă comunicăm că

Domnul Nemes Előd este salariatul Consiliului Judeţean Covasna, iar salariul acestuia este confidenţial, conform art. 158 din Legea nr. 53/2003, Codul Muncii.

Cu stimă,

Preşedinte Director Executiv

TAMÁS Sándor SZTAKICS István Attila


—– Original Message —-

From: Dan Tanasa

To: petitii
Cc: tanasa dan ; Tamas Sandor ; Consiliul Judetean Covasna

Sent: Thursday, October 9, 2008 2:37:56 PM

Subject: Reclamatie administrativa la CJ Covasna – salariu Nemes Elod

Catre,

Consiliul Judetean Covasna

Sediul: Piaţa Libertatii, nr. 4, Sfantu Gheorghe, judetul Covasna

Persoana de contact: Angela Kovacs

Obiect: reclamatie administrativa la Consiliul Judetean Covasna

Stimate doamna Kovacs,

Prin prezenta va adresez o reclamatie administrativa in baza legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public datorita refuzului Consiliului Judetean Covasna de a imi comunica foloasele banesti de care beneficiaza domnul Nemes Elod in calitate de angajat al Consiliului Judetean Covasna.

Astfel, in adresa CJ Covasna nr. 9594/07.10.2008 imi comunicati faptul ca domnul Nemes Elod este salariatul Consiliului Judetean Covasna insa refuzati sa imi comunicati salariul acestuia pe motiv ca acesta ar fi confidential conform art. 158 din Legea nr. 53/2003, Codul Muncii.

Din cunostintele mele, legea la care faceti referire priveste angajatii din sectorul privat in timp ce angajatii din sectorul public sunt platiti din fonduri publice iar informatiile de acest tip se supun Legii nr. 544/2001. Conform acestei legi prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei; salariul angajatilor din sectorul public priveste activitatile unei autoritati publice.

Daca nu cumva salariul domnului Nemes Elod, platit din fonduri publice, este secret de stat, va solicit sa imi comunicati in termen legal salariul lunar net pe lunile ianuarie-septembrie 2008, inclusiv sporuri si indemnizatii, pe care domnul Nemes Elod il incaseaza in calitatea domniei sale de salariat al Consiliului Judetean Covasna.

In speranta unui raspuns prompt,

Dan Tanasa

09.10.2008

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Nemes Elod, presedintele Asociatiei Tinerilor Maghiari din Ardeal este slujbas al Statului Roman!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/nemes-elod-presedintele-asociatiei-tinerilor-maghiari-din-ardeal-este-slujbas-al-statului-roman-2/