Nicolae Rațiu:”Domnul Ponta nu reprezintă nimic mai mult decît moștenirea mentorilor săi, Ion Iliescu și Adrian Năstase”

November 7, 2014 •Victor Ponta •Views: 1368

ion-ratiu

FOTO: romanianculturalcentre.org.uk

Nu sunt apărătorul vreunui partid politic din România, însă invocarea tatălui meu, Ion Rațiu de către domnul Ponta în campania sa politică mă forțează să protestez!

Dacă ar fi să îi cred pe toți cei care mi-a spus din 1990 încoace că au votat cu tatăl meu, Ion Rațiu – el cu siguranță ar fi fost ales Președinte al României! Am auzit această poveste înainte, cu toate acestea nu am văzut dovezi concrete că domnul Ponta chiar a început să înțeleagă adevăratul sens al expresiei pe care o citează: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!” (1990, Ion Ratiu)

Faptul că, disprețuitor, domnul Ponta i-a numit „golani” pe cei care protestează împotriva proiectului minier de la Roșia Montană este un exemplu recent. Negarea aparentă a dreptului constituțional la vot al electoratului din diasporă este încă unul.

Un singur lucru ar trebui să fie foarte clar, Ion Rațiu nu ar fi susținut niciodată candidatura lui Victor Ponta la Președinția României. Ion Rațiu a visat o România liberă, prosperă și democratică, o Românie cu un respect adevărat pentru statul de drept.

O țară unde există respect reciproc între români, de la șeful statului până la cetățeanul obișnuit, nu o Românie semi-dictatorială, care privește înapoi către ideologii și practici neo-comuniste discreditate.

Domnul Ponta nu reprezintă nimic mai mult decât moștenirea mentorilor săi, Ion Iliescu și Adrian Năstase.

Nicolae Ratiu
Presedinte,
Ratiu Family Charitable Foundation

Sursa: cotidianul.ro

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Nicolae Rațiu:"Domnul Ponta nu reprezintă nimic mai mult decît moștenirea mentorilor săi, Ion Iliescu și Adrian Năstase”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/nicolae-ratiudomnul-ponta-nu-reprezinta-nimic-mai-mult-decit-mostenirea-mentorilor-sai-ion-iliescu-si-adrian-nastase/