NOAPTEA MINȚII. Groful UDMR de la conducerea CJ Covasna îmi adresează o cerere scrisă

October 8, 2015 •Consiliul Judetean Covasna •Views: 4718

O instituție publică adresează o cerere scrisă către un cetățean. Da, ați înțeles bine! 

Ca răspuns la solicitarea mea prin care îi cer să scoată steagul secuiesc din sediul CJ Covasna pentru că e anulat definitiv de instanță (iar cel nou nu e aprobat încă legal), groful de la conducerea CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, îmi adresează o solicitare scrisă prin care îmi cere să-i precizez calitatea în care i-am solicitat să îndepărteze stegul secuiesc al județului de pe clădire, temeiul legal și baza obiectului.

Solicitarea grofului aflat la conducerea CJ Covasna nu e lipsită doar de bun simț, dar și de logică elementară. Asta pentru că, evident, sesizarea mea cuprindea toate datele solicitate de grof. Doar că dorința lui Tamas Sandor de a-și bate joc de un cetățean e mult mai mare decât bunul simț al acestuia.

Groful de la conducerea CJ Covasna nu e singurul angajat al administrației publice locale lipsit de bun simț. În 2008, o angajată a Primăriei Sfântu Gheorghe mi-a adresat o cerere prin care îmi solicita să-i comunic câte cereri am făcut către instituțiile publice (detalii despre acest caz aici).

groful UDMR Tamas sandor cerere catre dan tanasa

FOTO: Groful Tamas Sandor

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. Groful UDMR de la conducerea CJ Covasna îmi adresează o cerere scrisă"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-groful-udmr-de-la-conducerea-cj-covasna-imi-adreseaza-o-cerere-scrisa/