NOAPTEA MINȚII. Guvernul Victor Ponta se pregătește să LEGALIZEZE traseismul politic prin ordonanță de urgență

August 25, 2014 • Guvernul Victor Ponta • Views: 1191

Liviua Dragnea și Victor Ponta (FOTO: gandul.info)

Liviua Dragnea și Victor Ponta (FOTO: gandul.info)

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarat sâmbătă, la Bistrița, că ordonanța care va permite aleșilor locali ca, într-un termen de 15 zile, să decidă apartenența lor politică ar putea fi adoptată până la sfârșitul acestei luni, potrivit Agerpres.

“Până la sfârșitul acestei luni, în opinia mea. Noi putem să fim ipocriți, să ne fandosim la televizor și să discutăm la modul teoretic și deontologic despre așa-zisa migrație a aleșilor locali. Am putea să fim ipocriți fără să vedem ce se întâmplă în realitate în țara aceasta acum, în această perioadă, de vreo câteva luni de zile. Scena politică a fost tulburată profund în acest an. S-a desființat USL, din păcate, la inițiativa colegilor de la PNL, au apărut partide noi — PMP, PLR, a apărut o alianță, ACL cred că se numește. În administrația locală, de câteva luni de zile, destui aleși locali au ieșit chiar în conferințe de presă lângă lideri de la alte partide decât partidele pe listele cărora au fost aleși, spunând că susțin acel partid. (…) Au început de vreo două săptămâni să apară aceste idei, și anume să ne aducem aminte de anul 2006, când a fost adoptată tot o asemenea lege”, a afirmat Dragnea.

Integral pe agerpres.ro

Tags: , , , , , ,

One Response to NOAPTEA MINȚII. Guvernul Victor Ponta se pregătește să LEGALIZEZE traseismul politic prin ordonanță de urgență

  1. bogdan bobolea says:

    Era mai firesc sa faca alegeri anticipate, dar are nevoie de voturi acusi “repedush”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend