NOAPTEA MINȚII. Klaus Iohannis, împotriva protejării familiei naturale

October 20, 2016 •noaptea minții •Views: 10874

Klaus Iohannis a evitat astăzi să dea un răspuns legat de referendumul pentru modificarea Constintuției privind redefinirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie, dar a spus că “trebuie să revenim la ce se numește toleranță și acceptarea celuilalt”, subliniind că e greșit să mergem pe calea “fanatismului religios”, transmite ActiveNews.

“În privința modificării Constituției nu este rândul meu să vorbesc despre asta. O să vorbesc pe urmă. Ce pot să spun este că eu provin dintr-o minoritate etnică și dintr-una religioasă. Trebuie să revenim la toleranță, cu bune și cu rele. Nu toate grupurile etnice și religioase sunt la fel. Este greșit să dăm ascultare și să mergem pe calea fanatismului reliogios. Nu cred în ele și nu le sprijin. Sunt adeptul deschiderii și toleranței către celălalt”, a spus Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

În cadrul unei postări pe Facebook, pastorul baptist Viorel Iuga i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să se pronunțe pe tema revizuirii Constituției, prin care să se stabilească în legea fundamentală că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între bărbat și femeie, nu pe cea între soți, cum este prevăzut în prezent.

Coaliția pentru Familie a depus la Senat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie. Inițiativa a fost semnată de peste trei milioane de cetățeni. Procedura, care a început în luna decembrie a anului 2015, a fost demarată de un grup de inițiativă format din mai multe personalități ale vieții publice, inclusiv artiști, profesori sau clerici din mai multe culte.

Sursa: ActiveNews

FOTO: enational.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to NOAPTEA MINȚII. Klaus Iohannis, împotriva protejării familiei naturale

 1. Elena says:

  Eu cred ca Președintele Klaus Johanes, abia astrapt să iasă din nou Presedinte pentru a permite homosexualilor să se căsătorească… pentru ca ii este si impusă chestiunea aceasta de UE.
  Este un om fără Dumnezeu și fără pic de sentiment uman… iese la atac doar când este in favoarea sa..
  Fereasca Dumnezeu să iasă acest om Președinte cu PNL la putere…ca o sa vedeti pe urmă ce o sa va învețe copiii in scoli..
  Cei ce votați veti fi vinovați pt faptele lui..
  !

 2. George says:

  Sincer, nu ma asteptam ca presedintele Klaus sa aiba o asemenea atitudine.

 3. Alex says:

  Sunt convins că minoritatea din care face parte dl. Preşedinte este pentru normalitate şi nu pentru dezaxare, viol şi pedofilie, că despre asta e vorba cu respectiva chestiune, lăsând vrăjelile “vestice” deoparte. Oamenii normali vor să se scrie clar în CONSTITUŢIE că dezaxaţii nu se pot “căsători” şi, mai ales, nu pot “înfia”, a se citi “viola” bieţii copii.
  Nu ştiu niciun sas şi niciun creştin din cultele neortodoxe care să vrea legalizarea “căsătoriei” între sodomiţi. Ştim, dl. Iohannis nu are copii şi este suspectat că-i crede marfă de contrabandă.
  O obiecţiune, dacă mi se permite: expresia “noaptea minţii”, folosită obsesiv şi popularizată de violentul personbaj TV Badea Mircea-Radu, a devenit prea…”virală”. Nu-ţi fie cu supărare:)

 4. Delia says:

  Eu plec,pana nu devine obligatoriu….

 5. Dorian Stenn says:

  Absolut siderat de asemenea afirmatii făcute inpublic de presedintele tarii ! Unde ii este tactul, diplomatia, inteligenta, simtul moral ? Indiferent cat l-a deranjat ,,tupeul” cetateanului Viorel Iuga, ca om politic ce trebuie sa fie K. Iohannis nu se cuvine sub nici o formă să jigneasca prin eticheta ,, fanatism religios” pe cetațenii României religiosi sau fără religie, doar pentru ca vor ca familia sa ramana ceea ce este : uniunea barbat-femeie .
  Nu stiu cine l-a consilia să faca asemenea afirmatie aiuritoare ș absolut defavorabila lui.
  Minoritatile pot fi normale si anormale. O minoritate care iși zice ,,sexuală” pentru ca practică niște acte nefiziologice in numele ,,iubirii” , folosindu-și eronat organele de reproducere, împotriva construcției lor anatomice firesti și specifice, este o minoritate suferindă, patologica pentru orice biolog, fiziolog, zoolog. Medicii care considera normala acuplarea falusului cu canalul anal si rectul, se vede treaba ca si dumnealor au ceva deficiente de instuire profesionala.
  Nimeni nu trebuie sa urasca, disprétuiasca, pedepseasca un homosexual , daca acesta nu are manifestari obscene, deranjante public. Dar nici nu cred ca trebuie sa-i aprobăm in dezorientarwa lòr biologica, legiferând ,,casatoria” dintre ei.
  Presedintele Iohannis ne-a dzamagit rău. Fanatici ? Cę cuvant negândit i-a scapat la enervare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. Klaus Iohannis, împotriva protejării familiei naturale"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-klaus-iohannis-impotriva-protejarii-familiei-naturale/