NOAPTEA MINȚII. Numirea Cristianei Palmer ca ministru s-a făcut prin ÎNCĂLCAREA Constituţiei

December 28, 2015 •Guvernul României •Views: 2419

Este incredibil că nimeni nu a sesizat că numirea CRISTIANEI PAŞCA PALMER în funcţia de Ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor este ilegală pentru că ÎNCALCĂ PREVEDERILE CONSTITUŢIEI, transmite Cotidianul.

De asemenea, Declaraţia sa de avere conţine grave omisiuni care se pot încadra în art. 292 din Codul penal privind falsul în declaraţii!

Această informaţie este, fără îndoială, una şocantă, avînd în vedere procedurile legale care duc la numirea unei persoane în orice funcţie sau demnitate publică. Iată ce declară sub semnătură privată chiar CRISTIANA PAŞCA PALMER:

Numirea Cristianei Palmer ca Ministru s-a făcut prin încălcarea Constituţiei

Se vede foarte clar că Ministrul Mediului ARE DOMICILIUL ÎN BRUXELLES, BELGIA! Dacă ne uităm ce prevede CONSTITUŢIA ROMÂNIEI la art. 16, al. 3, vom observa că Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară! Iată întreg conţinutul art. 16 din CONSTITUŢIA ROMÂNIEI:

Integral pe cotidianul.ro

FOTO: rtv.net

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. Numirea Cristianei Palmer ca ministru s-a făcut prin ÎNCĂLCAREA Constituţiei"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-numirea-cristianei-palmer-ca-ministru-s-a-facut-prin-incalcarea-constitutiei/