NOAPTEA MINȚII. Pe cine reprezintă Vasile Neagovici în cazul scandalului de la Spitalul de Cardiologie din Covasna?

April 22, 2015 • Covasna • Views: 2793

16 aprilie, Covasna. Neagovici participă la protestul UDMR prin care cereau revenirea la vechea denumire, exclusiv maghiară (FOTO: maszol.ro)

UDMR a anunțat deja că a strâns 5.000 de semnături prin care se opune schimbării denumirii Spitalului de Recuperare Cardiovasculară din stațiunea Covasna după ce Ministerul Sănătății a aprobat modificarea denumirii, noua denumire fiind Spitalul de Recuperare Cardiovasculară ”Dr. Teculescu-Benedek” (detalii aici).

În acest nou scandal interetnic inflamat artificial de ultrașovinii din UDMR, cu totul stupefiantă îmi pare însă atitudinea și activitatea purtătorului de cuvânt al spitalului, românul (cel puțin cu numele) Vasile Neagovici.

Deși e plătit din bani publici și fără să dea nicio explicație publică, Neagovici a participat la o adunare politică, organizată de UDMR, prin care UDMR își face campanie electorală inflamând un conflict artificial. Angajat al spitalului, Neagovici a stat în poziția ”ghiocel” lângă grofii din UDMR (video aici) ceea ce mă face să mă întreb în ce calitate a făcut acest lucru? De angajat al spitalului sau de membru UDMR? Participarea la adunări politice prin care se face propagandă șovină antiromânească face parte din fișa postului semnată de acest Neagovici?

Neagovici nu s-a oprit însă la a participa fizic la o adune politică a UDMR. Potrivit propiilor sale afirmații, el sau spitalul la care este angajat, vor căuta documente în arhive despre activitatea medicului Nicolae Teculescu. Da, o asemenea prostie a putut să scoată pe gură acest personaj. Neagovici, plătit din fonduri publice, fiind angajat al spitalului, a ajuns un fel de servitor al UDMR Covasna și s-a angajat el să caute în arhive pentru că așa vrea UDMR Covasna.

Las la o parte faptul că despre activitatea doctorului Teculescu poți afla suficiente lucruri la o simplă căutare pe internet (i-aș recomanda un material avizat semnat de dr. Ioan Lăcătușu) și mă întreb de ce s-a arătat Neagovici dispus să caute ceva despre activitatea docturului Teculescu în loc să-i lase pe detractori, pe grofii șovini din UDMR, să caute ei în arhive și să producă probele acuzațiilor lor. Din ticăloșie? Din prostie crasă?

Tags: , , , , , , ,

3 Responses to NOAPTEA MINȚII. Pe cine reprezintă Vasile Neagovici în cazul scandalului de la Spitalul de Cardiologie din Covasna?

  1. […] public că spitalul va căuta în arhive dovezi despre activitatea doctorului Teculescu (detalii aici), după ce în prealabil conducerea spitalului a fost de acord cu schimbarea […]

  2. […] această dată extremiștii moderați din UDMR nu mai strâng semnături ”pentru” drepturi, autonomie/separatism teritorial pe criterii etnice, ci ”împotrivă”. […]

  3. […] această dată extremiștii moderați din UDMR nu mai strâng semnături ”pentru” drepturi, autonomie/separatism teritorial pe criterii etnice, ci ”împotrivă”. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend