NOAPTEA MINȚII. Primarul de Alba Iulia s-a trezit ACUM că nu are bani suficienți pentru organizarea Centenarului

November 19, 2018 •noaptea minții •Views: 901

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, care permite în an Centenar defilarea unor figuranți îmbrăcați în uniformele trupelor imperiale care au decimat populația românească în Transilvania – de la tras pe roată la tun – se plânge pe Facebook că Primăria nu are bani pentru aniversarea de 100 de ani a Marii Uniri și face un apel pentru donații de la români, ne informează ziarul Unirea preluat de Napocanews.

Vezi și SCRISOARE DESCHISĂ domnului primar Mircea Hava: Pe când o defilare cu trupe naziste la Alba Iulia, domnule primar?

„Eforturile administrației locale pentru a face din 1 Decembrie 2018 o zi care să se ridice la înălțimea celei de acum 100 de ani sunt un prim pas către acest deziderat. Resursele, pe de altă parte, ne sunt, ca întotdeauna, limitate. Asta însă nu ne împiedică să credem în continuare în visul nostru, cu atât mai mult cu cât vă știm aproape, gata să ne sprijiniți, cum ați făcut-o de nenumărate alte dăți”, scrie Mircea Hava pe Facebook în cererea lui de subscripție publică.

Edilul care tronează peste Alba Iulia de 25 de ani își bate joc, evident, de români, în ultimul ceas înainte de marea sărbătoare a Centenarului. Pentru că, potrivit presei locale, „din 2017 și până în prezent, Primăria Alba Iulia a virat în conturile unor ONG-uri, pentru diferite activități, 26.837.082 de lei. Banii au fost dați pentru activități culturale, evenimente sportive sau pentru lucrul cu persoanele din medii defavorizate”.

„Primăria Alba Iulia a fost foarte generoasă cu ONG-urile, în ultimul an și jumătate. Aproape 6 milioane de euro a dat către asociații non-guvernamentale, din 2017 și până acum. Este adevărat că sumele cele mai mari au ajuns la asociațiile care lucrează cu persoane din medii defavorizate, dar mai sunt și excepții”, scrie Alba24.

Integral pe Napocanews

FOTO: Mircea Hava, primarul mun. Alba Iulia, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. Primarul de Alba Iulia s-a trezit ACUM că nu are bani suficienți pentru organizarea Centenarului"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-primarul-de-alba-iulia-s-a-trezit-acum-ca-nu-are-bani-suficienti-pentru-organizarea-centenarului/