NOAPTEA MINȚII. Proiect finanțat de Guvernul României: românii din Basarabia, ”minoritate etnică” la București

October 29, 2015 •Guvernul Victor Ponta •Views: 2973

”Românii din Basarabia sunt desemnați ”minoritate etnică” la București într-un proiect finanțat de Guvernul României, girat de Ministerul Culturii și găzduit la Institutul Cultural Român”, scrie jurnalistul George Damian pe blogul său. ”Stalin se crăcănează de râs, acolo pe unde o fi”.

”Antropologii Vintilă Mihăilescu, Monica Stroe și Bogdan Iancu au încheiat un proiect în care inventariază minoritățile etnice stabilite în București în ultimii 20 de ani: chinezi, turci, indieni, libanezi, moldoveni, francezi, italieni și britanici. Ați citit bine – chinezi și moldoveni.

Avem și o ”fișă de comunitate” a minorității etnice moldovenești din București. Ușor delirantă descrierea:

Integral pe blogul lui George Damian

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to NOAPTEA MINȚII. Proiect finanțat de Guvernul României: românii din Basarabia, ”minoritate etnică” la București

  1. Buletin de Carei says:

    E si aceasta o consecinta a lipsei din manualele de istorie a adevaratei istorii!
    Va rog sa constientizati ca tinerii nu mai au acces la istoria Romaniei, scoasa din manualele scolare. Va rog sa urmariti ca la facultatea de istorie din Bucuresti li se spun tot felul de grozavii tinerilor studenti ce audiaza cursurile lui Boia. Niciun elev roman nu mai invata despre Dacia si stramosii nostri daci in manualele scolare fiind incluse toate minoritatile si statele europene . Ce vor raspunde copii nostri peste 10 ani cand vor fi intrebati …a cui esti tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "NOAPTEA MINȚII. Proiect finanțat de Guvernul României: românii din Basarabia, ”minoritate etnică” la București"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noaptea-mintii-proiect-finantat-de-guvernul-romaniei-romanii-din-basarabia-minoritate-etnica-la-bucuresti/