Noul vicepremier din partea UDMR, abonat la contracte cu statul: 2.631.555 de lei in doar 5 ani

November 19, 2014 •UDMR •Views: 1527

Hegedüs Csilla (FOTO: agerpres.ro)

Hegedüs Csilla (FOTO: agerpres.ro)

Hegedüs Csilla, propunerea UDMR pentru portofoliul Culturii, deja acceptata de premierul Victor Ponta, isi leaga intreaga activitate de cultura si patrimoniul national, insa nu doar sub aspect politic ci si de business.

Viitorul vicepremier detine actiuni la doua societati comerciale, Pro Restauratio SRL și Cazosa SRL, si a condus intre 1997 si 2014, ca director executiv, Fundatia Transilvania Trust, una dintre organizatiile non-guvernamentale abonate la contracte cu statul.

Asa cum se arata in propria declaratie de avere, secretarul de stat a încheiat, incepand cu 2009, 19 contracte cu statul în valoare totală de 2.631.555 de lei, derulate prin fundația Transilvania Trust, ca director executiv sau în calitate de membru în consiliul de administrație al Institutului Național al Patrimoniului.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Noul vicepremier din partea UDMR, abonat la contracte cu statul: 2.631.555 de lei in doar 5 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Noul vicepremier din partea UDMR, abonat la contracte cu statul: 2.631.555 de lei in doar 5 ani"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/noul-vicepremier-din-partea-udmr-abonat-la-contracte-cu-statul-2-631-555-de-lei-in-doar-5-ani/