Nu e vina ta maimutoiule, e vina celor care te-au pus si a celor care te tin acolo!

November 15, 2010 • Covasna, Gyorgy Ervin, Prefectura Covasna, UDMR • Views: 1878

Nu cred ca se mai pune problema unei neclaritati in ceea ce priveste cauzele mizeriei in care se zbate Romania acum. Personal cred ca una dintrele cauzele majore ale acestei mizerii este prostia institutionalizata ridicata la rang de politica de stat, in care indivizi gretosi angreneaza institutii ale statului in situatii nu doar penibile ci, ceea ce ne afecteaza pe toti, de cele mei multe ori ilegale. Prostia institutionalizata in care sunt promovati anumiti indivizi doar pentru ca au carnet de membru de partid, in dauna promovarii oamenilor de valoare care sa impinga lucrurile in directia catre care ne dorim cu totii dar de care suntem atat de departe.
Sa te intrebi de ce pleaca tinerii din tara in timp ce in posturi cheie ale angrenajului guvernamental si statal in general sunt promovati oameni cu o conduita morala cel putin indoielnica frizeaza retardul mintal.
Sa te miri ca lucrurile merg in rau in tara asta in general, fara sa iti propui sa faci ceva concret, in timp ce indivizi pusi in functii cheie ale aparatului de stat se comporta intocmai ca nista badarani este cel putin la fel de periculos ca si existenta acestor badarani in posturi publice, pe bani publici.

8 Responses to Nu e vina ta maimutoiule, e vina celor care te-au pus si a celor care te tin acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend