Numele Csillei Hegedus, vicepreședinte executiv al UDMR, apare în rechizitoriul primarului din Miercurea Ciuc

June 17, 2015 •UDMR •Views: 1694

Numele Csillei Hegedus, vicepreședinte executiv al UDMR, apare în rechizitoriul prin care primarul din Miercurea Ciuc, Robert-Kalman Raduly, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu și conflict de interese, transmite Agerpres.

Numele celei care în anul 2014 a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii, iar ulterior a devenit ministru al Culturii și vicepremier, apare în declarația dată ca martor de directorul Direcției Județene pentru Cultură Harghita, Laszlo Bakos.

Bakos susține că Csilla Hegedus i-a dat ordin să emită un aviz favorabil pentru extinderea sediului filialei din Miercurea Ciuc a Universității Sapientia, proiect ce era susținut și de primarul Raduly.

Integral pe Agerpres

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Numele Csillei Hegedus, vicepreședinte executiv al UDMR, apare în rechizitoriul primarului din Miercurea Ciuc"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/numele-csillei-hegedus-vicepresedinte-executiv-al-udmr-apare-in-rechizitoriul-primarului-din-miercurea-ciuc/