Oana Stancu, Antena 3: Președintele Iohannis are încredere într-un TRĂDĂTOR DE ȚARĂ?

June 29, 2015 •Mihai Răzvan Ungureanu •Views: 4728

Fostul şef al SIE, liberalul Claudiu Săftoiu, a criticat vehement guvernarea Ponta, duminică, la “Punctul de Întâlnire”, transmite Antena 3.

Acesta a reproşat că nu este atât de performantă cum se afirmă şi că există multe probleme. Claudiu Săftoiu a spus şi că nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE vine din “încrederea” pe care o are Klaus Iohannis în acesta.

Realizatorul Antena 3, Oana Stancu, i-a răspuns lui Claudiu Săftoiu: “Să nu uite că este la Antena 3, în faţa unui public avizat şi informat. Cu prietenie aş spune că nu e bine să vorbească de investiţii. Guvernarea celor care sunt acum în PNL a însemnat jaf şi bătaie de joc…MRU a spus că promisiunea pentru ţară este Traian Băsescu. Când s-a răzgândit? Cum poate avea cineva încredere în acest personaj, eu tot mai sper că preşedintele va ieşi din această situaţie. Domnia sa are încredere într-un trădător de ţară?” a întrebat Oana Stancu.

Integral și video pe Antena 3

FOTO: antena3.ro

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Oana Stancu, Antena 3: Președintele Iohannis are încredere într-un TRĂDĂTOR DE ȚARĂ?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/oana-stancu-antena-3-presedintele-iohannis-are-incredere-intr-un-tradator-de-tara/