OFICIAL: Imnul PD-L in Covasna va fi ceardasul unguresc. Laureat al premiului Julianus uns sef la municipiu!

August 9, 2009 • Antal Arpad, antiromanism, Covasna, Dan Manolachescu, Harghita, iredentism, separatism etnic, sovinism, Tamas Sandor, Tinutul Secuiesc, UDMR • Views: 1318

Din cate se pare e oficial. Laureatul premiului Julianus, alaturi de Eva Maria Barki, veterinarul Dan Manolachescu a fost uns presedinte la organizatia Sfantu Gheorghe a PD-L. Prim vice-presedinte a fost uns omul de afaceri Dan Damian, un sustinator al lui Manolachescu, iar secretar de filiala anonimul Tudor Cernea. Asta in conditiile in care nici unul din cei trei nu a avut pana acum carnet de membru PD-L. Despre omul de afaceri Dan Damian ma abtin de la comentarii deocamdata. Despre Tudor Cernea cred ca nici el insusi nu stie prea multe. Veterinarul Dan Manolachescu este insa binecunoscut pentru sustinerea proiectului autonomiei maghiare pe criterii etnice in Covasna si Harghita, atitudine care a si fost recompensata de catre UDMR printr-un premiu al Fundatiei Julianus. Tarasenia ungerilor peste nopate este patronata de catre ministrul Vasile Blaga, cel cu casa pe datorie de la senatorul Verestoy Attila, si pusa in practica prin intermendiul primarului Brasovului George Scripcaru.
Manolachescu este un apropiat al primarului Antal Arpad, fiind unul din “romanii” cu care UDMR poate discuta subiectul autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor in Covasna si Harghita, alaturi de presedintele PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu.
Inutil sa mai spun ca PD-L a pierdut deja alegerile in Covasna si Harghita. Oricum prea putin il interesau voturile romanilor de aici…dar poate il va interesa voturile romanilor din alte judete care vor reactiona la aceasta porcarie.

Pana atunci…2 Responses to OFICIAL: Imnul PD-L in Covasna va fi ceardasul unguresc. Laureat al premiului Julianus uns sef la municipiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend