OJO, UDMR! Votul pentru independența Cataloniei, ”eșecul total al proiectului separatist”

November 13, 2014 •Spania •Views: 1571

Mariano_Rajoy_web

Mariano Rajoy (FOTO: globalasia.com)

Votul simbolic privind independența, organizat duminică în Catalonia, dezvăluie ”eșecul total al proiectului separatist”, în condițiile în care doi din trei catalani nu au votat, a declarat miercuri șeful executivului spaniol, Mariano Rajoy, informează AFP.

Acest vot ‘a arătat eșecul total al proiectului separatist’, a spus Rajoy, care s-a exprimat în premieră pe marginea acestui vot, subliniind că două treimi dintre catalani nu au participat la acesta.

Potrivit rezultatelor provizorii dezvăluite luni de executivul catalan, 2,3 milioane dintre cei 7,5 milioane de catalani au participat la votul simbolic privind independența. Circa 80% dintre votanți, adică 1,8 milioane, au spus ‘da’ independenței.

Integral pe agerpres.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to OJO, UDMR! Votul pentru independența Cataloniei, ”eșecul total al proiectului separatist”

  1. Preda says:

    FRATILOR. IN LUME SUNT APROX. 200 DE TARI, DACA AR FI SA NE LUAM DUPA SEPARATISTI , SI SA LE DAM SATISFACTIE CU CERERILE LOR , NUMARTUL TARILOR PROBABIL CA S-AR DUBLA ! DACA S-AR DUBLA, AUTOMAT AR FI DE DOUA ORI MAI MULTE RAZBOIAE , SI DE DOUA ORI MAI MULTA URA !
    NOI TREBUIE SA TRAIM IMPREUNA NU SE FORMAM BISERICUTE SI SA NE SEPARAM UNII DE ALTII . NUMAI ASA VOM AJUNGE IN VIITOR LA O PACE GLOBALA SI LA PROSPERITATE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "OJO, UDMR! Votul pentru independența Cataloniei, ”eșecul total al proiectului separatist”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ojo-udmr-votul-pentru-independenta-cataloniei-esecul-total-al-proiectului-separatist/