OPERAȚIUNEA ”CETĂȚENIA MAGHIARĂ” INSTRUMENTATĂ DE EUROPARLAMENTARUL LASZLO TOKES PE TERITORIUL ROMÂNIEI: sigle, ștampile și adrese, toate EXCLUSIV ÎN LIMBA MAGHIARĂ! DOCUMENTE. FOTO.

January 6, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, iredentism, Laszlo Tokes, Nemes Elod, PCM, revizionism maghiar, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1421

Stampila “centrului” de la Sfantu Gheorghe
Centrele pentru Democratie, finantate de catre Budapesta si controlate de europarlamentarul Laszlo Tokes, lucreaza energic pentru solutionarea tuturor dosarelor de acordare a cetateniei maghiare etnicilor maghiari din Romania care doresc acest lucru. 
La finele lui 2011 opinia publica era informata despre rezolvarea unui numar de 10.000 de dosare, printre care si cele ale presedintilor de consilii judetene din Covasna, Harghita si Mures. Unele surse sunt de parere insa ca

numarul dosarelor rezolvate deja ar fi mult mai mare.

Nemes Elod, al doilea din dreapta, langa Laszlo Tokes 
La Sfantu Gheorghe, in Covasna, operatiunea este coordonata de catre unul din locotenentii lui Tokes, un anume Nemes Elod, fost angajat al Consiliului Judetean Covasna. 
Nemes Elod este puternic sustinut financiar chiar si de catre UDMR, prin intermediul bugetelor publice ale Consiliului Judetean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor, si al Primariei Sfantu Gheorghe, condusa de UDMR-istul Antal Arpad, din ale caror bugete se scurg anual zeci de mii de lei in conturile Asociatiei Tinerilor Maghiari din Covasna (EMI), condusa de Nemes Elod. 
Scopul finantarii lui Nemes Elod de catre UDMR este recrutarea de tineri pentru intretinerea cu suflu nou a iredentismului maghiar, dar si propaganda nationalist-sovina maghiara (de numele lui Nemes Elod se leaga mai multe proslaviri ale criminalului de razboi maghiar Wass Albert).
Pentru desfasurarea operatiunii “cetatenia maghiara”, Laszlo Tokes a infiintat in ianuarie 2011 asociatia Miscarea Nationala Maghiara din Transilvania, cu sediul la Cluj Napoca si punct de lucru la Oradea. 
Si aceasta operatiune a lui Tokes poarta amprenta sovinismului si antiromanismului care i-au caraterizat intreaga existenta de pana acum. Spun asta pentru ca Centrele pentru Democratie sunt in fapt, Demokracia Kozpont, denumirea acestor centre fiind amplasata pe cladirile unde acestea functioneaza, exclusiv in limba maghiara. 
La Sfantu Gheorghe spre exemplu, unde am sesizat Prefectura Covasna, coordonatorul centrului, Nemes Elod, a informat Prefectura asupra faptului ca Demokracia Kozpont este marca inregistrata, si ca atare nu vor traduce nimic (Gyorgy Ervin, prefectul de Covasna, nu a actionat in niciunfel pana cand nu a fost sesizat de catre subsemnatul!). Stau si ma intreb cu ce anume ar fi daunat activitatii lor daca pe cladire scriau si in limba romana? Este evident ca o astfel de atitudine numai cu bunul simt si buna credinta nu are legatura!
Cireasa de pe tort vine insa in adresa expediata de catre Nemes Elod Prefecturii Covasna. Atat antetul adresei cat si stampila folosita de Nemes Elod folosesc exclusiv cuvinte in limba maghiara. Probabil ca si denumirea municipiului Sfantu Gheorghe in limba maghiara e tot marca inregistrata.
Una din locatile Demokracia Kozpont din Sfantu Gheorghe
PS: cred ca documentele si poza de mai sus, precum si linkurile pe care vi le recomand, dovedesc odata pentru totdeauna faptul ca extremistii maghiari, radicali (Laszlo Tokes si PCM) sau moderati (UDMR), colaboreaza foarte bine pentru atingerea scopului comun: autonomia teritoriala pe criterii etnice si epurarea  etnica a romanilor din Covasna si Harghita!


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to OPERAȚIUNEA ”CETĂȚENIA MAGHIARĂ” INSTRUMENTATĂ DE EUROPARLAMENTARUL LASZLO TOKES PE TERITORIUL ROMÂNIEI: sigle, ștampile și adrese, toate EXCLUSIV ÎN LIMBA MAGHIARĂ! DOCUMENTE. FOTO.

  1. […] OPERAȚIUNEA ”CETĂȚENIA MAGHIARĂ” INSTRUMENTATĂ DE EUROPARLAMENTARUL LASZLO TOKES PE TERITOR… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "OPERAȚIUNEA ”CETĂȚENIA MAGHIARĂ” INSTRUMENTATĂ DE EUROPARLAMENTARUL LASZLO TOKES PE TERITORIUL ROMÂNIEI: sigle, ștampile și adrese, toate EXCLUSIV ÎN LIMBA MAGHIARĂ! DOCUMENTE. FOTO."! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/operatiunea-cetatenia-maghiara-instrumentata-de-europarlamentarul-laszlo-tokes-pe-teritoriul-romaniei-sigle-stampile-si-adrese-toate-exclusiv-in-limba-maghiara-documente-foto/