OPINIE. Vlad Petreanu: Guvernul Ponta e totalmente uluitor prin imbecilitatea de care dă dovadă

December 10, 2013 •Guvernul Victor Ponta •Views: 1616

vlad petreanu

”Guvernul Ponta e totalmente uluitor prin imbecilitatea de care dă dovadă. Îmi pare rău pentru cuvintele tari, dar nimic mai puţin nu se mai potriveşte acestei adunături de ageamii răuvoitori ajunși la Palatul Victoria. În cazul cabinetului dlui Ponta, înjurătura a devenit o reacţie rezonabilă”, scrie jurnalistul Vlad Petreanu azi pe blogul său.

Reacția jurnalistului vine după ce Mediafax a dat publicității faptul că veniturile obţinute de către persoane fizice din jocuri de noroc tip slot-machine, videoloterie, pariuri în cotă fixă, jocuri de noroc on-line, jocuri caracteristice cazinourilor şi cluburilor de poker nu vor mai fi impozitate de Guvern, cu argumentul că autorităţile nu pot afla câştigul acestora.

”Ceva mai idiot nu mi-aş fi imaginat că poate ieşi din capetele seci ale guvernanţilor. Păi toate păcănelele astea, care au împânzit oraşele şi satele patriei, sunt electronice şi înregistrează precis câştigurile oferite – că altfel n-ar fi o afacere, pentru numele lui Dumnezeu! Să scuteşti de taxare o activitate înregistrată pe computer, sub motivul că “nu se poate determina câştigul” este ceva de domeniul bancurilor cu proşti”, scrie Petreanu pe blogul său

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to OPINIE. Vlad Petreanu: Guvernul Ponta e totalmente uluitor prin imbecilitatea de care dă dovadă

  1. radu says:

    Ponta e o papusa, o jucarie care nu are cu adevarat nici-o poztie, nici-un caracter si valori, si care e dispusa faca pe placul baronilor PSD ca sa ramana el PM si sa dea mai deparet din gura la TV.Adevaratii papusari sunt in spatele cortinei.

  2. radu says:

    Nu Ponta ci poporul roman e totalmente uluitor prin imbecilitatea de care da dovada zilele astea asistand pasiv la ce se intampla in tara : romanii persecutati in “tara lor” de dragul corporatilor straine ce dau spaga politicienilor : RMCG, Chevron,Pungesti, etc.. destructurarea statului unitar (aka “descentralizarea lui Dragnea”), continuarea acordului cu FMI si indatorarea generatiilor urmatoare, scoaterea din Codul Penal a paralamentarilor (niste imbecili venali, fara principii, criminali si infractori de-a dreptul), anihiliarea DNA/ANI, legiferera traficului de influenta (aka “lobby”), incriminarea “calomniei si insultei” (sugrumarea liberatii presei sa informeze despre criminalitatea clasi politice si parlamentarilor), gratierea si amnistierea coruptilor (Fenechiu, Nastase, Voiculescu, Seres, Nagy, Cuteanu, etc..) ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "OPINIE. Vlad Petreanu: Guvernul Ponta e totalmente uluitor prin imbecilitatea de care dă dovadă"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/opinie-vlad-petreanu-guvernul-ponta-e-totalmente-uluitor-prin-imbecilitatea-de-care-da-dovada/