Papayaadvertising propune: Adevărul despre Roşia Montană, nu despre aurul său. VIDEO

June 16, 2012 •Rosia Montana, Rosia Montana Gold Corporation •Views: 1359

via Cotidianul.ro

Compania Papayaadvertising a publicat pe reţeaua Youtube, vineri seara, un videoclip cu un mesaj dur dar care nu poate lăsa indiferent pe nimeni faţă de ceea ce se întâmplă cu preconizata exploatare de către străini a bogăţiilor de la Roşia Montană. Interpretarea îi aparţine Marii Doamne a teatrului şi filmului, Maia Morgenstern.

“Buna ziua! Sunt Maia Morgentern şi vreau să fac o donaţie celor care au neapărată nevoie de aur. Poftiţi domnilor, tot aurul meu, numai lăsaţi-ne în pace!”, spune actriţa în filmul amintit.

Mesajul este dur dar simplu: “Un om valorează mai mult decât aurul pe care îl poartă. La fel ca şi o ţară! Află adevărul despre Roşia Montană, nu despre aurul său”.

Cuvintele sunt de prisos, clipul face cât un munte de cuvinte. Vizionaţi-l !
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Papayaadvertising propune: Adevărul despre Roşia Montană, nu despre aurul său. VIDEO

  1. Andrei says:

    Mah da’ de rusii care tot sapa la Baia Mare nu mai zice nimeni nimic? Nu de alta dar daca exista impresia ca furtul rusilor s-a terminat in 89 va inselati amarnic. O campanie “Baia Mare nu e a rusilor” ceva … nu mai face nimeni valuri?

  2. pista:)) says:

    pacat ca circula doar pe net.vor toti ticalosi si putinul ce ne-a ramas!fa cat mai public,inclusiv youtube.face campanie facebook???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Papayaadvertising propune: Adevărul despre Roşia Montană, nu despre aurul său. VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/papayaadvertising-propune-adevarul-despre-rosia-montana-nu-despre-aurul-sau-video/