PARLAMENTARII DIASPOREI. Imbracat ca un cocalar agramat, deputatul PDL William Branza, imparte pixuri si calendare la o scoala de vara pentru tineret!

August 24, 2010 •diaspora, George Simion, PD-L, William Branza •Views: 2027

Imbracat ca un cocalar, parca sa mai confirme inca odata prietenia stransa care ii leaga pe cei din PDL de manelisti, deputatul PDL pentru diaspora, William Branza (foto in centru, in alb!), si-a facut datoria de ales al poporului si a impartit pixuri si calendare cu mutra lui si urarea “La multi ani 2010”, la o scoala de vara cu tineret, organizata pe bani publici.

Foto: o mica “atentie” din partea deputatului PDL William Branza. Cateva randuri despre “sunt/sint/sant” gasiti aici.

Detalii pe blogul lui George Simion.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to PARLAMENTARII DIASPOREI. Imbracat ca un cocalar agramat, deputatul PDL William Branza, imparte pixuri si calendare la o scoala de vara pentru tineret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PARLAMENTARII DIASPOREI. Imbracat ca un cocalar agramat, deputatul PDL William Branza, imparte pixuri si calendare la o scoala de vara pentru tineret!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/parlamentarii-diasporei-imbracat-ca-un-cocalar-agramat-deputatul-pdl-william-branza-imparte-pixuri-si-calendare-la-o-scoala-de-vara-pentru-tineret/