PARLAMENTUL UNGARIEI: Retragerea decoraţiei acordate lui Laszlo Tokes, “inacceptabilă”

November 25, 2013 •Laszlo Tokes •Views: 2240

FOTO: Raul Ştef / Mediafax

FOTO: Raul Ştef / Mediafax

Retragerea decoraţiei acordate lui Laszlo Tokes, “inacceptabilă”

de Emil Groza, Budapesta

O comisie a parlamentului de la Budapesta consideră inacceptabilă planificata retragere a Ordinului “Steaua României” în cazul europarlamentarului Laszlo Tokes.

Comisia pentru solidaritate naţională din parlamentul de la Budapesta a adoptat astăzi un document în care se arată că planificata retragere a ordinului “Steaua României” în cazul europarlamentarului Laszlo Tokes este inacceptabilă.

În documentul adoptat în unanimitate de membrii acestei comisii se precizează că retragerea distincţiei primite de Laszlo Tokes pune sub semnul întrebării rolul pe care l-a avut comunitatea maghiară din România în ceea ce priveşte tranziţia democratică, dar şi libertatea de exprimare.

Integral pe romania-actualitati.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to PARLAMENTUL UNGARIEI: Retragerea decoraţiei acordate lui Laszlo Tokes, “inacceptabilă”

 1. marius says:

  parlamentul Ungariei este liber sa accepte ce se intampla in Ungaria, da? Ce se intampla aici nu il intereseaza si ar fi cazul sa termine cu obrazniciile astea si sa nu isi bage ratul unde nu ii fierbe gulasul. Ete fleosc, inacceptabil, vai ce ingrijorat sunt.

 2. dan popescu says:

  “…pune sub semnul întrebării rolul pe care l-a avut comunitatea maghiară din România în ceea ce priveşte tranziţia democratică, dar şi libertatea de exprimare”

  Pai acest spion ungur pentru care s-a creat un “caz”, motiv de declansare a revolutiei, merita oricate stele, doar a Romanei nu. Daca tot vrea o stea, nu ar fi mai usor de trimis acolo sus?
  Care tranzitie democratica? Ia uite aici: ~INCITĂRI LA CONFLICTE INTERETNICE. Cotidianul Szekely Hirmondo: ”Trebuie arătată forţa şi trebuie asumată confruntarea…”. ”Ungaria să îşi asume statutul de putere protectoare…” Uite democratia unguresca. FORTA, UNGARIA-PUTERE PROTECTOARE… Le-a cazut masca…

 3. Dan says:

  Asa si ? pe cine intereseaza ce vrea si ce nu vrea Țmarele Ț parlament al ungariei ??? ungaria nu vrea… ungaria vrea … ungaria a spus … ungaria a facut… WHO GIVES A SHIT !!! Alti JEGOSI care se baga in seama singuri,HAI SA FIM SANATOSI SI SA AUZIM DE BINE !!!

 4. gabi says:

  Luati-l la voi si dati-i Steaua Ungariei! Pusi!

 5. […] Vedeti si: Ungaria dicteaza in Romania? PARLAMENTUL UNGARIEI: Retragerea decoraţiei acordate lui Laszlo Tokes,… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PARLAMENTUL UNGARIEI: Retragerea decoraţiei acordate lui Laszlo Tokes, "inacceptabilă""! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/parlamentul-ungariei-retragerea-decoratiei-acordate-lui-laszlo-tokes-inacceptabila/