PNL Covasna, palmă dată românilor din județ. O ilustră anomimă, prima pe lista de cadidați

October 11, 2016 •Partidul National Liberal •Views: 8468

Ilustra anonimă Corina Bote, fata omului de afaceri Aurel Bote, este cadidatul Partidului Național Liberal la Camera Deputaților pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

Bote a confirmat candidatura pe pagina de Facebook a TNL Covasna: „Pentru că sunt anumite persoane care au adus în spațiul public informații care nu sunt adevărate, simt nevoia să clarific situația: M-am înscris în PNL în anul 2008, iar în 2013 am fost aleasă vicepreşedinte al filialei din Covasna. În paralel, în perioada 2009-2011 am condus organizația județeană de tineret, iar în prezent sunt vicepreședinte al Tineretului Național Liberal. În 2012 am avut onoarea să candidez la alegerile parlamentare, într-un colegiu din județul Covasna, din partea PNL (http://www.becparlamentare2012.ro/USL%20COVASNA-CD.html). Între anii 2014 și 2016 am fost consilier local la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Candidatura mea pentru alegerile parlamentare din acest an din partea PNL, pe listele din Covasna, este perfect statutară și a fost făcută publică în 15 septembrie, chiar după ce a fost validată prin vot de Biroul Politic Județean. Apreciez că la nivel local și central există deschidere pentru implicarea și încurajarea tinerilor. Mizez pe votul covăsnenilor și sper că a doua oară să fie cu noroc.”

Deoarece comentariul meu pe această pagină a fost rapid șters de către cei care administrează pagina TNL Covasna am luat decizia de a mă exprima pe blogul meu cu privire la candidatura Corinei Bote.

Candidatura Corinei Bote pe primul loc la Camera Deputaților pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie reprezintă o flegmă dată de PNL românilor din Covasna. Liberalii covăsneni nu au înțeles nici acum că românii din județ au nevoie de reprezentanți care să lupte pentru drepturile românilor din Covasna, nu de fetițe cu aere de politiceni. Corina Bote nu a avut niciodată vreo reacție publică în apărare drepturilor românilor din Covasna, singurul ei merit fiind acele de a fi fata omului de afaceri Aurel Bote. Deși a fost consilier local la Sfântu Gheorghe, fata lu’ tata a fost mută și complet anonimă. Nu a avut opinii, nu a avut obiecții, nu a avut proiecte. Bote nu există în spațiul public covăsnean nu doar în chestiunea drepturilor românilor din Covasna, ci în general. Nu a salvat nici porcul cu pene, nici balenele verzi, nici găina cu trei picioare. A fost doar o activistă liberală și nimic mai mult, modelul perfect de politician care apare doar în campaniile electorale.

Personal sunt implicat în viața comunității românești din Covasna de foarte mulți ani dar nu am văzut sau auzit de niciun fel de implicare a acestei domnișoare în viața comunității. Nu am citit vreun comunicat despre acivitatea ei, nu am văzut-o implicată în vreo acțiune, nu am văzut vreo poză cu ea alături de comunitatea de români. A, ba da, am vazut o poză! Am văzut poza de mai sus în care Bote apare alături de o altă liberală fotografiindu-se cu drapelul Ungariei arborat ilegal în sala de ședințe a Consiliului Local Sfântu Gheorghe (detalii aici). Da, Corina Bote cu drapelul Ungariei merită să fie deputat român de Covasna. Noaptea minții!

FOTO: Corina Bote și  Marilena Profiroiu, membre PNL, se pozeză cu drapelul Ungariei arborat permanent în sala de ședințe a CL Sfântu Gheorghe (FOTO: facebook.com)

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to PNL Covasna, palmă dată românilor din județ. O ilustră anomimă, prima pe lista de cadidați

 1. Ganea Raluca says:

  Domnule Tanasa,

  Nu inteleg ce aveti cu aceasta tanara cu potential. Am facut si eu un research despre ea sa vad daca ceea ce afirmati este adevarat. Tanara aceasta nu este la prima candidatura si a ocupat functii importante in PNL. In loc sa o incurajati dumneavoastra o desfiintati? Trebuie sa ne ajutam tinerii sa capete experienta pentru a deveni viitori lideri . Daca este tanara inseamna ca nu poate sau nu va reusi !
  Nu cunosc cu adevarat probleme din Covasna dar totusi sunt sigura ca Romania are nevoie de tineri in Parlament.
  O seara buna

  • Dan Tanasa says:

   Dacă are funcții în PNL înseamnă automat că merită să fie acolo? Ajutați-mă vă rog cu două-trei declarații ale acestei liberale pe subiectul românilor din Covasna și Harghita sau pe orice subiect.

 2. Georgeta marin says:

  Interesant, va scriu din Orlando Fl, nu imi permit s.o critic pe fosta colega de scoala a fiului meu…..dar sincer va spun ca eu as vota.o pe d.na Profiroiu Marilena, cea care apare in poza alaturi de Corina!
  Drapelul din fundal nu ma deranjeaza atata timp cat ,romanii si maghiarii din Covasna ar duce.o mai bine.

  • Dan Tanasa says:

   Nu o cunosc pe doamna Profiroiu, atât de activă în viața cetății este. Cât despre drapel, argumentul e stupid. Dacă avem stomacul plin nu mai conteză simbolurile? Ridicol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PNL Covasna, palmă dată românilor din județ. O ilustră anomimă, prima pe lista de cadidați"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/pnl-covasna-palma-data-romanilor-din-judet-o-ilustra-anomima-prima-pe-lista-de-cadidati/