Polonia spune NU refugiaților după atentatele teroriste de la Bruxelles

March 24, 2016 •refugiați •Views: 2081

Guvernul polonez a declarat că nu mai este dispus să-i primescă pe cei 7000 de refugiați, cifră negociată de precedentul guvern în 2015. Polonia este prima țară din UE care face acest lucru, dar poate nu și ultima, transmite portalul Deutsche Welle.

Vezi și MEGA-MOSCHEE ÎN BUCUREȘTI. În lipsa reciprocității vorbim de un act de trădare națională

Polonia planificase inițial să primească 400 de refugiați în acest an, iar restul urmau să ajungă în următorii trei ani. Primii refugiați ar fi trebuit să sosească în Polonia la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie.

„După ceea ce s-a întâmplat ieri la Bruxelles nu mai este posibil în acest moment să spunem că suntem de acord cu acceptarea oricărui număr de migranți”, a declarat prim-ministrul Beata Szydlo citată de Superstacja.

Republica Cehă, Ungaria, România și Slovacia au votat împotriva acordului în 2015, în timp ce Polonia a fost de acord sub guvernul anterior, Platforma Civică (PO).

FOTO: gazeta.pl

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Polonia spune NU refugiaților după atentatele teroriste de la Bruxelles"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/polonia-spune-nu-refugiatilor-dupa-atentatele-teroriste-de-la-bruxelles/