Portalul Marosvásárhely Info: ”Ei chiar ne provoacă. Sabina Elena, fata cu bendița roșu-galben-albastru și cu un comportament provocator”

March 24, 2013 •Covasna •Views: 3048

marosvásárhely info sabina elenaGestul elevei Sabina Elena din orașul Covasna de a veni la școală cu o bentiță tricoloră în ziua de 15 martie este catalogat ca fiind un ”comportament provocator” de către Lakó Péterfi Tünde care semnează un editorial intitulat ”Sabina! Tu fată săracă…” în portalul ”Marosvásárhely Info” (în traducere ”Marosvásárhely” înseamnă Târgu Mureș).

”M-am saturat de faptul ca nu se mai termina. Mă gândesc mai departe si incepe sa imi fiarba sangele cand imi dau seama ca astea nu mai sunt o gluma. Ei chiar ne provoaca. Ce va fii mai departe. S-a deschis cutia pandorei. Sabina Elena, fata cu bendita rosu-galben-albastru si cu un comportament provocator a fost intervievata la Realitatea TV”, scrie Lakó Péterfi Tünde.

Deloc surpinzător, Lucian Mândruță a ajuns un simbol al extremismului maghiar din România, alături de Sabin Gherman, și este catalogat ca fiind ”normal” pentru că a jignit-o și el pe Sabina Elena.

”Slava domnului ca sunt mii de Sabin Gherman si Lucian Mandruta, si sunt multi romani care gandesc normal, dar care sunt considerati tradatori pentru ca sunt de partea adevarului. Eu vorbesc mai degraba de faptul ca ar trebui sa ne oprim, sa stam alaturi de cadrele didactice ale scolii care au fost puse intr-o situatie teribila de un adolestent care nu stie altceva decat sa stea pe facebook dornica sa adune like-uri. Eu personal ma declar alaturi de profesorii si elevii de la liceu Korosi Csoma Sandor in semn de solidaritate cu acestea. Îi asigur ca adevarul va iesi la iveala si il vor recunoaste si cei ce acuma il neaga”, scrie Lakó Péterfi Tünde.Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

18 Responses to Portalul Marosvásárhely Info: ”Ei chiar ne provoacă. Sabina Elena, fata cu bendița roșu-galben-albastru și cu un comportament provocator”

 1. daniel petolea says:

  CU TRICOLORUL INAINTE,
  DE E PACE SAU RAZBOI!
  CACI NOI MEREU VOM TINE MINTE,
  CUM NE-ATI OMORAT PE NOI!
  DE 15 MARTIE VOI DANSATI!
  DANSATI CACI SUNTETI LIBERI.
  DAR NOI PE 15 AM FOST FORTATI,
  SA PLANGE PE MORMINTE…
  NU VOM UITA CEI ZECI DE MII
  CAZUTI SUB SABIA VOASTRA.
  A-TI SPANZURAT PE HORIA SI AVRAM
  II PLANGEM SI PE-ACEIA…
  DAR VA VENI IAR ZIUA CEEA
  CAND PE-AL VOST PALAT VOM SPANZURA
  DIN NOU OPINCA NOASTRA!

 2. […] schimb nu ducem lipsă de cozi de topor, ziariști de mucava și intelectuali plătiți de puteri străine României. La acest capitol stăm foarte bine. Au […]

 3. flo says:

  Lakó Péterfi Tünde, de ce nu scrii si tu o versiune in lb. romana a articolului, sau macar nu mentionezi care-s “greselile de traducere”?

 4. Lakó Péterfi Tünde says:

  Daca tot o tradus cineva, de ce nu o tradus ca lumea? Ar fi bine sa cititi articolul ASA cum e scris, si de la inceput la capat…!

  • Dan Tanasa says:

   L-am citit și tradus șovino!

   • Lakó Péterfi Tünde says:

    Multumesc pentru “sovino”. Nu asa e tradus cum e scris. Si asta nu e fair. Dar nici nu stiu de ce astept asa ceva …

    • Dan Tanasa says:

     Te deranjează că nu suntem toți de acord cu antiromânismul tău cucoană? Ai unde să îți verși lăturile șovine, nu mă mai plictisi te rog!

 5. vlad says:

  Daca te simti provocata fa-ti bagajele si pleaca in mama ungarie. Pun pariu ca ai si cetatenia ungara, la fel ca majoritatea voastra, asa ca nu e nici o problema. Te vor primi cu bratele deschise.

 6. gaf says:

  si noi ne-am saturat de voi pana peste cap… si de dta Tunde. Incepe sa iti “fiarbe sangele”; da de ce, ma rog? Fierband asa se coaguleaza si vine infarctul. La toti “fierbe” asa?

 7. mihaela says:

  nu este un comportament provocator , este un comportament normal in tara ei , adica romania . era provocator poate in ungaria , sau acesti domni au uitat in ce tara se afla ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Portalul Marosvásárhely Info: ”Ei chiar ne provoacă. Sabina Elena, fata cu bendița roșu-galben-albastru și cu un comportament provocator”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/portalul-marosvasarhely-info-ei-chiar-ne-provoaca-sabina-elena-fata-cu-bendita-rosu-galben-albastru-si-cu-un-comportament-provocator/