PREFECTUL DE COVASNA, UDMR-istul GYORGY ERVIN, se scuza public in fata presedintelui CJ Covasna, UDMR-istul TAMAS SANDOR, dupa ce l-a somat sa reproduca stema Romaniei pe actele oficiale. Cotidianul maghiar Haromszek: "Dan Tanasa – denuntatorul oficial roman"!

April 7, 2011 •Farkas Reka, Gyorgy Ervin, Haromszek, sovinism maghiar, Tamas Sandor, UDMR •Views: 1403

Prefectul judetului Covasna, UDMR-istul Gyorgy Ervin, se scuza public in fata presedintelui Consiliului Judetean Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, pentru ca l-a somat, in urma cu cateva zile, sa reproduca stema Romaniei, conform legii, pe documentele oficiale emise de CJ Covasna. Somatia prefectului catre presedintele CJ Covasna, pe care o gasiti postata aici, a venit in urma unei sesizari a subsemnatului prin care am reclamat (a cata oara!) faptul ca presedintele CJ Covasna refuza sa reproduca stema Romaniei pe documentele oficiale emise de institutie, desi legea il obliga in acest sens.
Intamplarea este relatata pe larg de catre cotidianul Haromszek, oficiosul UDMR abonat la fonduri publice, sub semnatura unei frustrate locale, Farkas Reka. Dupa ce a mancat probabil toata ziua colac secuiesc si “kukorica” si a baut apa minerala de Biborteni, Farkas Reka s-a scremut, la ordinul lui Tamas Sandor, sa scoata un articol din care electoratul UDMR trebuie sa priceapa trei idei:
– Gyorgy Ervin, reprezentantul Guvernului Romaniei in Covasna, este nimic mai mult decat un sul de hartie igienica cu care “secuiul” mustacios Tamas Sandor se poate sterge oricand la cur, pentru ca nu-i asa, in “secuine” e autonomie
– subsemnatul este un “denuntator”, un paria al societatii, care ii deranjeaza pe “secui” si pe conducatorii lor
– adevarata problema a “secuimii” este presupusa prietenie dintre subsemnatul si fostul prefect de Covasna, Codrin Munteanu, si faptul ca Munteanu “se afla in relatii bune cu colegii sai”
Redau mai jos traducerea integrala a articolului din Haromszek
Articol Haromszek Dan Tanasa Tamas Sandor Gyorgy Ervin – Copy

3 Responses to PREFECTUL DE COVASNA, UDMR-istul GYORGY ERVIN, se scuza public in fata presedintelui CJ Covasna, UDMR-istul TAMAS SANDOR, dupa ce l-a somat sa reproduca stema Romaniei pe actele oficiale. Cotidianul maghiar Haromszek: "Dan Tanasa – denuntatorul oficial roman"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PREFECTUL DE COVASNA, UDMR-istul GYORGY ERVIN, se scuza public in fata presedintelui CJ Covasna, UDMR-istul TAMAS SANDOR, dupa ce l-a somat sa reproduca stema Romaniei pe actele oficiale. Cotidianul maghiar Haromszek: "Dan Tanasa - denuntatorul oficial roman"!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/prefectul-de-covasna-udmr-istul-gyorgy-ervin-se-scuza-public-in-fata-presedintelui-cj-covasna-udmr-istul-tamas-sandor-dupa-ce-l-a-somat-sa-reproduca-stema-romaniei-pe-actele-oficiale-cotidianul-m-2/