PRESA DE LIMBA MAGHIARA din Romania minte! CNCD si CJ Harghita chemate in instanta pentru anularea drapelului "secuiesc" al judetului Harghita!

January 12, 2011 • Borboly Csaba, CNCD, Consiliul Judetean Harghita, discriminarea romanilor, epurare etnica, extremism maghiar, sovinism maghiar, UDMR • Views: 1557

Presa de limba maghiara din Romania fierbea de bucurie la sfarsitul anului trecut dupa ce CNCD s-a pronuntat in cazul petitiei mele adresata CNCD in legatura cu caracterul discriminatoriu la adresa romanilor al drapelului judetului Harghita, adoptat de catre CJ Harghita prin hotarare de consiliu, drapel identic cu drapelul “secuiesc”. In urma petitiei mele CNCD a constat ca “faptele prezentate in petitie exced prevederilor OG nr. 137/2000”. Presa de limba maghiara din Romania afirma la sfarsitul anului trecut ca, intrucat nimeni nu a atacat hotaraea CNCD atunci noi romanii am pierdut iar ei, “secuii”, au ramas cu carpa “secuiasca” pe post de drapel al judetului Harghita. 
Ei bine presa de limba maghiara din Romania dovedeste inca odata cat de aservita este intereselor politice ale UDMR si PCM si cat de bine ancorata este in ideologia sovina si revizionista maghiara! Hotarea prin care CJ Harghita a adoptat drapelul judetului este atacata la Curtea de Apel Targu Mures iar aceasta hotarare va fi anulta de catre instanta!

5 Responses to PRESA DE LIMBA MAGHIARA din Romania minte! CNCD si CJ Harghita chemate in instanta pentru anularea drapelului "secuiesc" al judetului Harghita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend