Presedintele CJ Harghita invita turistii in "tinutul secuiesc" nu in judetul Harghita, tinut locuit de "sute de secole" de secui! Romanii exclusi!

May 13, 2010 •antiromanism, Borboly Csaba, discriminarea romanilor, enclavizare, Harghita, iredentism, Miercurea Ciuc, PCM, revizionism maghiar, separatism etnic, UDMR •Views: 1675

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba, le ureaza vizitatorilor paginii oficiale de internet a CJ Harghita, in limba engleza si maghiara, bun venit in “tinutul secuiesc” si nu in Judetul Harghita (foto alaturat).
Tot in limba engleza si in limba maghiara, vizitatorul paginii oficiale de internet afla ca Borboly Csaba este presedintele unei zone locuite de “sute de secole” de catre secui. Romanii nu au existat si nici nu exista in mesajul de bun venit al presedintelui Borboly Csaba.

Puteti consulta mesajul de bun venit al presedintelui Consiliului Judetean Harghita, in limba engleza, aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to Presedintele CJ Harghita invita turistii in "tinutul secuiesc" nu in judetul Harghita, tinut locuit de "sute de secole" de secui! Romanii exclusi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Presedintele CJ Harghita invita turistii in "tinutul secuiesc" nu in judetul Harghita, tinut locuit de "sute de secole" de secui! Romanii exclusi!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/presedintele-cj-harghita-invita-turistii-in-tinutul-secuiesc-nu-in-judetul-harghita-tinut-locuit-de-sute-de-secole-de-secui-romanii-exclusi/