Preşedintele UDMR al CJ Bihor, Pásztor Sándor, în vizorul DNA pentru finanțarea unei fundaţii a UDMR

February 5, 2019 • UDMR • Views: 697

Preşedintele UDMR al CJ Bihor, Pásztor Sándor, a ajuns în atenţia procurorilor pentru că a dat bani, din pix, unei fundaţii a UDMR, iar apoi, conştienţi că a încălcat legea, subalternii au încercat să-i ascundă abuzul fraudând sistemul electronic de evidenţă a actelor instituţiei pentru a înregistra documente măsluite, isprăvi pentru care politicianul riscă până la 10 ani, iar complicii săi până 2 ani de închisoare, transmite publicația Bihoreanul.

Vezi și EXCLUSIV BIHOREANUL. Cum ajung banii CJ Bihor la firmele de casă ale UDMR

BIHOREANUL vă dezvăluie, în exclusivitate, de ce a ajuns şeful CJ “client” al DNA, deşi atât conducerea Camerei de Conturi Bihor, cât şi cea a Curţii de Conturi a României l-au protejat.

Fraude de milioane

Ilegalităţile săvârşite în primăvara lui 2017 îl ajung din urmă pe preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pásztor Sándor. De o lună, DNA Oradea solicită CJ sute de acte. Iniţial, nici funcţionarii, nici şefii instituţiei nu înţelegeau ce urmăresc procurorii. Apoi, încet, au început să priceapă: e vorba de finanţarea ilegală a ONG-urilor de pe orbita UDMR, partidul ce conduce judeţul.

Integral pe Bihoreanul

FOTO: UDMR-istul Pásztor Sándor, președintele CJ Bihor, Bihoreanul

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend