Primarul din Sfântu Gheorghe pierde un nou proces. Tribunalul Covasna îl obligă pe UDMR-istul Antal Arpad Andras să-mi comunice informații referitoare la fondurile alocate pentru achiziționare de flori, arbuşti şi alte plante decorative amplasate pe domeniul public!

March 28, 2012 •Antal Arpad, Primaria Sfantu Ghorghe, Sfantu Gheorghe, UDMR •Views: 1675

Tribunalul Covasna a admis în urmă cu o săptămână o nouă acțiune a subsemnatului împotriva primarului din SfântuGheorghe, UDMR-istul Antal Arpad (foto). Instanța îl obligă pe Antal să îmi comunice informții de interes public cu privire la fondurile alocate pentru achiziționare de flori, arbuşti şi alte plante decorative amplasate pe domeniul public:

 – Care este cuantumul total al sumelor cheltuite din bugetul public al municipiului Sfantu Gheorghe pentru achizitionarea de flori, arbusi si alte plante decorative amplasate pe domeniul public al municipiului Sfantu Gheorghe, in perioada anilor 2000-2011, defalcat pe fiecare an in parte.


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Primarul din Sfântu Gheorghe pierde un nou proces. Tribunalul Covasna îl obligă pe UDMR-istul Antal Arpad Andras să-mi comunice informații referitoare la fondurile alocate pentru achiziționare de flori, arbuşti şi alte plante decorative amplasate pe domeniul public!

 1. un asiatic says:

  Bun! Ai câștigat încă odată. bănuiesc că vrei să faci vreo legătură între primar și contractor. Căci altfel nu văd rostul unei asemenea informații.

  • Dan Tanasa says:

   Reamintește-mi te rog când anume ți-am cerut părerea?

   • un asiatic says:

    Din momentul în care ți-ai asumat rolul de ”avertizor public” și blogger. Dacă nu doreai acest lucru eliminai comentariile și făceai doar un site de informare și atât. Dar atunci unde ar putea simpatizanții tăi să-și verse lăturile sufletești.

    • Dan Tanasa says:

     Dacă aveai dubii dă-mi te rog voie să precizez faptul că nu mă interesează absolut deloc părerea ta, motiv pentru care te invit să îți expui opiniile pe blogul lui Antal, Tamas sau Csibi Barna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Primarul din Sfântu Gheorghe pierde un nou proces. Tribunalul Covasna îl obligă pe UDMR-istul Antal Arpad Andras să-mi comunice informații referitoare la fondurile alocate pentru achiziționare de flori, arbuşti şi alte plante decorative amplasate pe domeniul public!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/primarul-din-sfantu-gheorghe-pierde-un-nou-proces-tribunalul-covasna-il-obliga-pe-udmr-istul-antal-arpad-andras-sa-mi-comunice-informatii-referitoare-la-fondurile-alocate-pentru-achizitionare-de-flor/