Primarul UDMR din Belin care a LOVIT CU PUMNII un polițist român ARESTAT pentru 29 de zile

November 22, 2013 •UDMR •Views: 2040

Primarul UDMR din Belin, Siko Imre (FOTO: pefata.ro)

Primarul UDMR din Belin, Siko Imre (FOTO: pefata.ro)

Procurorul Cristinel Nelu Ianoşi a declarat corespondentului MEDIAFAX că Judecătoria Sfântu Gheorghe a emis, vineri după-amiază, mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele primarului comunei Belin, Siko Imre, şi ale altor două persoane, pentru ultraj.

Mai multe informații pe Realitatea.net

Vezi detalii despre incident aici.

Tags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

8 Responses to Primarul UDMR din Belin care a LOVIT CU PUMNII un polițist român ARESTAT pentru 29 de zile

 1. ducipal says:

  pentru attila te rog sa imi spui si mie de ce in localitatea batanii mari foarte multe familii au numele de olah, daca nu stii in traduce valah

 2. […] era de așteptat, UDMR îl susține pe primarul din Belin, arestat pentru 29 de zile după ce l-a agresat fizic și verbal pe șeful de post din comună și […]

 3. Romania says:

  Tare curios sunt daca pateste ceva asta … Oare pana cand ii mai pupam un cur ? E Pamant romanesc ! Drapelul si limba sunt sfinte !

 4. ARTUR says:

  Daca lucrurile merg in directia in care merg acum ,adica cu clasa politica pe care o avem . va sfatuiesc sa invatati maghiara pentru ca altfel veti pleca in alte parti unde se vorbeste limba romana ! Nu glumesc cand spun asta ! Una dintre conditiile care vor fi pentru a ramane aici va fi cunoasterea limbii maghiare ! Aduceti-va aminte ca in 1990 criteriul de baza pentru a preda un dosar pentru incadrarea in politie era cunoasterea limbii maghiare !!!Asa ca dragii mei ,cu Iude de genul care ne conduc,totul este posibil !!!!

 5. cip says:

  directorii si sefii romani din zonele har si cov unde presedintii cons local sunt maghiari, aflati in teritoriu vor fi toti schimbati cu maghiari sovini, astfel romanii vor fi prigoniti si mai mult din cauza politicenilor romani care vor descentralizarea.
  se vrea distrugerea romaniei si chiar se va reusi, ASTFEL UNGURILOR LI SE PUNE AUTONOMIA PE TAVA.

 6. Alex says:

  Să vedem şi o condamnare de 10 ani la un penitenciar de maximă siguranţă pentru dl. “primar” şi, deigur, alegeri în Belin, c-aşa scrie la lege, nu?

  Din păcate, incidentul reflectă starea naţiunii foarte bine: primarii se cred voievozi mai presus de oricine, liviu dragnea, cel mai infect politican “în vogă” vrea să facă poliţiştii slugile aleşilor locali, iar agenţii se feresc să folosească arma din dotare ca dracu’ de tămâie.

  Într-o ţară normală acum ăla era la spital sau la morgă iar poliţistul scăpa fără măcar să aibă haina şifonată, aşa e firesc, natural, dar la noi se induce frica de arme populaţiei, inclusiv celor ce poartă armă ca obligaţie de serviciu.

 7. NELU says:

  De asta este bine sa nu se descentralizeze chiar totul! Daca ar fi fost in subordinea primarului precis politistul era destituit sau “mutat disciplinar”. Ar fi timpul ca organele in drept sa nu mai inchida ochii la manifestarile antiromanesti din teritoriul in care o parte dintre etnicii maghiari cer autonomie in numele secuilor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Primarul UDMR din Belin care a LOVIT CU PUMNII un polițist român ARESTAT pentru 29 de zile"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/primarul-udmr-din-belin-care-a-lovit-cu-pumnii-un-politist-roman-arestat-pentru-29-de-zile/