Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, încă 60 de zile de control judiciar

April 18, 2016 •UDMR •Views: 1345

Procurorii anticorupție au prelungit măsura controlului judiciar față de Antal Arpad, primar al municipiului Sfântu Gheorghe, județul Covasna, în aceleași condiții, inclusiv cu interdicția de a-și exercita funcția de edil și de a părăsi țara, a confirmat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan.

Măsura a fost prelungită începând cu 18 aprilie pentru o perioada de 60 de zile și conține aceleași obligații.

Livia Săplăcan a precizat că Antal Arpad a făcut cerere de înlocuire a uneia dintre obligații, respectiv cea prin care i se stabilește să nu exercite funcția de primar, urmând ca procurorul să decidă asupra acestei solicitări.

În 18 februarie, DNA a anunțat că Antal Arpad a fost plasat sub control judiciar, având printre obligații să nu exercite funcția de primar, el fiind acuzat de utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice, dacă fapta este săvârșită în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, încă 60 de zile de control judiciar"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/primarul-udmr-din-sfantu-gheorghe-inca-60-de-zile-de-control-judiciar/