PROMOVARE. După ce-a băgat însemne secuiești în stema IPJ Covasna comisarul Ioan Aron uns director general în MAI! VIDEO

June 6, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, Ioan Aron, IPJ Covasna, iredentism, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1765

Comisarul Ioan Aron

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Covasna, remis ieri Agerpres, comisarul-şef dr. Ioan Aron, cel care s-a aflat în ultimii doi ani la comanda IPJ Covasna, a preluat, începând cu 1 iunie a.c., funcţia de director general al Corpului de Control al Ministrului Administraţiei şi Internelor, titrează cotidianul Mesagerul de Covasna în numărul său de azi.

De numele comisarului Ioan Aron se leagă însă trei scadaluri foarte mari care ar fi trebuit să facă din acest personaj unul de tristă amintire, nu unul de actualitate.

În primul rând comisarul Aron a asigurat paza sceleratului Csibi Barna care a comercializat recuzită iredentistă chiar în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, anul trecut, în timpul Zilelor Sfântu Gheorghe. Chestionat la acea vreme cu privire la atitudinea pasivă pe care a avut-o față de acest incident, atât el cât și instituția pe care o conducea, Aron a făcut câteva declarații foarte grave. “În aceeaşi idee, Şeful IJP Covasna a explicat că legislaţia este destul de restrictivă în ceea ce priveşte posibilitatea de plasare ca legale sau ilegale anumite mesaje, în sensul că inscripţiile ”Ţinutul Secuiesc nu este România” pot fi considerate şi corecte, dacă luăm în considerare că avem şi Ţara Bârsei sau Ţara Făgăraşului. Ioan Aron a confirmat şi interesul unor membri ai Noii Drepte cu privire la prezenţa lui Csibi Barna cu aceste mărfuri la Sfântu-Gheorghe, însă a precizat că s-a discutat cu aceştia în privinţa menţinerii unei situaţii normale”, conform Observatorului de Covasna. Așadar, Aron nu doar că l-a tolerat pe Csibi Barna dar i-a asigurat chiar și paza lui Csibi Barna.

Stupefiant este faptul că același Csibi Barna s-a ales cu dosar penal doua luni mai târziu când IPJ Harghita l-a deranjat pentru aceleși fapte: comercializare de produse cu caracter extremist. ”Oamenii legii l-au identificat pe Csibi Barna în incinta Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad şi au confiscat produse în valoare de 4.400 de lei ce conţineau inscripţii, lozinci şi simboluri cu caracter xenofob şi naţionalist-extremist”, anunța Antena 3 în luna iulie a anului trecut (detalii aici). Cu alte cuvinte, Csibi Barna a fost păzit de Aron la Sfântu Gheorghe pentru ca acesta să-și poată comercializa în voie recuzită iredentistă dar a fost sancționat pentru aceleași fapte, două luni mai târziu, în județul Harghita.

Tot de numele lui Aron se leagă și modificarea stemei IPJ Covasna în sensul introducerii în simbolistica acesteia a unui însemn revizionist maghiar, prezent de altfel și în actuala stemă a CJ Covasna. Cu permisiunea lui Aron un însemn secuiesc, care aparținea unei regiuni din Ungaria Mare, se regăsește acum și în stema IPJ Covasna. Detalii aici.

De asemenea, Aron a tolerat comportamentul unui adjunct al său care și-a lipit pe mașină un autocolant cu harta așa-zisului ținut secuiesc. Evident că individul cu pricina este în continuare la conducerea IPJ Covasna (detalii aici).

Vezi și Seful IPJ Covasna: “Inscripţiile ”Ţinutul Secuiesc nu este România” pot fi considerate şi corecte”! IPJ Covasna i-a asigurat paza extremistului Csibi Barna pentru ca acesta sa nu fie deranjat de posibili “provocatori ai Noii Drepte” si sa isi poata vinde in liniste materialele antiromanesti!

EXCLUSIV RONCEA.RO: Seful IPJ Covasna: Csibi Barna nu poate fi sanctionat. Extremistul maghiar e liber sa vanda tricouri cu “Tinutul Secuiesc nu e Romania” sau Traian Basescu spanzurat. AUDIO

Ziaristi Online solicita ministrului de Interne demiterea imediata a comisarului Ioan Aron, seful IPJ Covasna, pentru favorizarea infractorului Csibi Barna!

Scrisoare deschisa domnului comisar sef dr. Ioan Aron, seful IPJ Covasna. Care sunt articolele de lege care pedepsesc faptele unui individ ca Csibi Barna!

EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. Conducerea IPJ Covasna a introdus stema “secuiasca” in noua stema a IPJ Covasna! FOTO

MITOCĂNIE SAU OBEDIENȚĂ? STEMA REVIZIONISTĂ a IPJ Covasna folosită pe actele oficiale. DOCUMENT

DOCUMENT. Talibanul iredentist Jakab Albert-Toth, adjunct al șefului IPJ Covasna, este încadrat din surse externe în Poliția Română!
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to PROMOVARE. După ce-a băgat însemne secuiești în stema IPJ Covasna comisarul Ioan Aron uns director general în MAI! VIDEO

 1. Kviatkovski says:

  Tot o apa si un oamant.Ce crezi ca un om de nimic si fara onoare cum este Stoenescu va conduce IPJ-ul mai bine si mai corect ? De la omul fara onoare sa nu te astepti la nimic bun.Am dreptate d-le Stoenescu,fii barbat ce dracu.

 2. gigi duru says:

  vreau sa fiu si eu sef deoarece am si eu doctorat ce pielea mea.da bine pe sticla dr.comisar sef de politie….sanchii…dar da bine pe sticla si tufa de venetia…comisar sef de la politie gigi…pustiu ai filmat sau mai fac unul ?

 3. Alex says:

  Încă un oportunist ajuns pe culmi pe baza umilinţei.
  Îi place în genunchi, a dovedit-o mereu.
  Nici de la urmaşul lui nu am speranţe mari că va fi mai bun, dar să-i acordăm “prezumţia de nevinovăţie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PROMOVARE. După ce-a băgat însemne secuiești în stema IPJ Covasna comisarul Ioan Aron uns director general în MAI! VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/promovare-dupa-ce-a-bagat-insemne-secuiesti-in-stema-ipj-covasna-comisarul-ioan-aron-uns-director-general-in-mai-video/