PROTEST. Singurul medic din România care operează metastaze pulmonare și-a dat azi DEMISIA

February 18, 2016 •social •Views: 11380

Doctorul Dan Mihail Nicolau, șeful Secției de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca, singurul medic din România care operează metastaze pulmonare, și-a prezentat azi demisia „din toate funcțiile deținute în sistemul de sănătate”.

Vezi și Un nou #Colectiv: 54 de bebeluşi internaţi, 3 morţi. Până acum. Nici o cauză, nici un vinovat, nici o demisie, nici o pistă a vaccinurilor. Doar mame care plâng

Potrivit Ziar de Cluj, medicul Dan Mihail Nicolau este șeful Secției de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca, secție pe care a construit-o de la zero și care, prin dăruirea și activitatea sa de o viață este acum un punct de reper al medicinei clujene. A pornit la Cluj pe drumul chirurgiei toracice de unul singur, ulterior a format specialiști capabili să-i ducă munca mai departe, a integrat chirurgia toracică națională în Societatea Europeană de profil, a avut brevete medicale, premiere și recorduri în cadrul intervențiilor chirurgicale, cărora le-a pierdut numărul, realizând până în prezent peste 6.000, o cifră ce înseamnă zile, luni sau ani de viață pentru pacienții săi (mai multe aici).

Azi, doctorul Dan Mihail Nicolau și-a prezentat demisia din toate funcțiile deținute în sistemul medical. „Astăzi, 18 februarie 2016, mi-am dat demisia din toate funcțiile deținute în sistemul de sănătate ca și urmare a reacției „mutoase” a factorilor decizionali. Suficiența și aroganța domnului ministru Achimas-Cadariu sunt principalele motive ale demisiei mele”, a spus doctorul pe contul său de Facebook.

ASTAZI, 18 fEBRUARIE, 2016 MI-AM DAT DEMISIA DIN TOATE FUNCTIILE DETINUTE IN SISTEMUL DE SANANTATE CA SI URMARE A…

Posted by Dan Mihail Nicolau on Wednesday, February 17, 2016

FOTO: ziardecluj.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to PROTEST. Singurul medic din România care operează metastaze pulmonare și-a dat azi DEMISIA

  1. iulia says:

    Felicitari, Domnule Doctor! Acesta sper sa fie doar un inceput pentru sistemul sanitar asa cum este politistul din Brasov pentru politie. Ar trebui ca toti medicii odata sa faca acest lucru. Atunci poate lucrurile vor reveni la normalitate in sanatate si in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PROTEST. Singurul medic din România care operează metastaze pulmonare și-a dat azi DEMISIA"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/protest-singurul-medic-din-romania-care-opereaza-metastaze-pulmonare-si-a-dat-azi-demisia/