PROVOCARE. Budapesta consideră INACCEPTABILĂ neacordarea autonomiei pentru maghiarii din Transilvania

February 1, 2015 •Ungaria •Views: 1854

Semjén-Zsolt

Semjén Zsolt, vicepremierul Ungariei

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, spune că nu se poate accepta că dacă există forme de autonomie acceptate în ţări ale UE să nu fie date şi comunităţii maghiare din Transilvania, apreciind că, în caz contrar, maghiarii din România ar fi consideraţi “cetăţeni de rangul doi”, lucru inacceptabil.

Semjen Zsolt a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la gala de aniversare a 25 de ani de la înfiinţarea UDMR, că minoritatea maghiară din România nu a revendicat niciodată nimic ce nu este acceptat în altă parte a UE, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Integral pe gandul.info

Despre alte declarații provocatoare ale vicepremierului ungar aici.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to PROVOCARE. Budapesta consideră INACCEPTABILĂ neacordarea autonomiei pentru maghiarii din Transilvania

  1. Popescu Dan says:

    Dupa mintea acestui retardat, orice cetatean minoritar care nu dispune de autonomie e automat “de rangul 2”. Rusine guvernului de la Bucuresti in frunte cu Ponta si Aurescu care tac ca prostii.

    • Dan Tanasa says:

      Asta cu autonomia e doar un pretext pentru prostit proștii. Ținta finală e federalizarea și apoi ruperea Transilvaniei de România.

  2. Pai “aia”din Romania sant unguri sau secui?Cel din poza sa specifice acest lucru si abia apoi sa viseze din nou.Anumiti unguri(iudeo-unguri)de vreo 300 de ani vor Ardealul caruia ii spun Transilvania si ca prim pas au maghiarizat tot ce se putea cu forta,in special pe secui,carora le-au schimbat identitatea si istoria,ir acum ii azvarle in fata,ca pe o carpa spalata si apretata,drept unguri.De obicei cand se sare peste cal se cam rupe si gatul.

  3. Stii cumva ce-a zis iohannis despre chestia asta? sau tace ca pestele … de pe televizor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "PROVOCARE. Budapesta consideră INACCEPTABILĂ neacordarea autonomiei pentru maghiarii din Transilvania"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/provocare-budapesta-considera-inacceptabila-neacordarea-autonomiei-pentru-maghiarii-din-transilvania/