Radu Tudor despre Guvernul Victor Ponta: ”acest guvern e corigent ca și altele atunci când vorbim de autostrăzi”

September 3, 2014 • Guvernul Victor Ponta • Views: 1347

Radu Tudor

Radu Tudor

Analistul Radu Tudor își exprimă pe blogul personal dezamăgirea cu privire la activitatea Guvernului Victor Ponta în domeniul atragerii fondurilor europene și al infrastrcturii.

”Vad la Daily Income un adevar dureros : lucrarile in infrastructura sunt in scadere, fondurile europene sunt neatrase pentru drumuri si autostrazi dar si pentru zona feroviara. Acest guvern dezamageste si el grav ca si altele. Cea mai importanta cauza a subdezvoltarii  Romaniei, lipsa autostrazilor, este perpetuata.

Sincer, n-am reusit niciodata sa inteleg de ce toate guvernele, toti premierii si ministrii transporturilor din ultimii 10 ani au reusit sa-si bata joc permanent de populatia Romaniei prin mentinerea noastra in bantustanul rutier si feroviar in care ne chinuim la coada Europei. Sunt prosti, hoti, rauvoitori?

Un singur lucru e cert : porcaria continua si acest guvern e corigent ca si altele atunci cand vorbim de autostrazi”.

Integral pe radu-tudor.ro

Tags: , , ,

One Response to Radu Tudor despre Guvernul Victor Ponta: ”acest guvern e corigent ca și altele atunci când vorbim de autostrăzi”

  1. Costin Serban says:

    Simplu, continuam sa acceptam si sa votam toate lichele societatii romanesti, catarati dupa “bunul” obicei al securistilor si celor, ai caror parinti, sau alte rude, au actionat la nivele de conducere comuniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend