RĂSCOALA de pe Muntele Găina. La Luncşoara, moţii înfruntă mafia lemnului

August 26, 2014 •mafie •Views: 1942

padure-defrisare-lemn

de Marcel Bărbătei

50 de săteni din Luncşoara, judeţul Arad, au blocat de dimineaţă, la prima oră, accesul în pădurea lor al utilajelor de defrişare şi au întors din drum maşinile cu buşteni ale jefuitorilor de păduri. Reprezentantul moţilor, Doru Vânt, susţine că vechea conducere a Asociaţiei Composesoratului Urbarial, deşi are mandatul expirat, continuă să ia decizii în numele membrilor composesori, cu toate consecinţele păguboase care decurg de aici.

„Prin acordul de mediere, fostul preşedinte continuă să recunoască contracte ale căror clauze sunt expirate… Statutul spune că preşedintele convoacă Adunarea Generală a Membrilor la propunerea a 20 la sută din membri. Deşi cei 20 la sută, sau o cincime din membri, i-au cerut de două ori să convoace Adunarea Generală, acesta a refuzat. În plus, se foloseşte de o hotărâre judecătorească, în care se precizează că mandatul său încetează atunci când se va alege o nouă conducere. În aceste condiţii, în care refuză convocarea Adunării Generale, înseamnă că el va rămâne preşedinte pe viaţă”, a declarat Doru Vânt.

Urmăriți informații noi pe cotidianul.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to RĂSCOALA de pe Muntele Găina. La Luncşoara, moţii înfruntă mafia lemnului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RĂSCOALA de pe Muntele Găina. La Luncşoara, moţii înfruntă mafia lemnului"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/rascoala-de-pe-muntele-gaina-la-luncsoara-motii-infrunta-mafia-lemnului/