Raspuns legal dar tamp al prefectului de Cluj: nu stim, nu cunoastem, nu vrem. Iredentism maghiar cu voie de la autoritati!

July 15, 2009 •Cluj Napoca, extremism, George Bara, iredentism, Napocanews, PCM, Tinutul Secuiesc, Trianon, UDMR •Views: 1530

Aceasta este pozitia oficiala a autoritatilor clujene in fata sesizarii mele cu privire la comemorarea iredentist-sovina a unor tineri maghiari intr-un parc din Cluj Napoca in data de 4 iunie 2009. Adica, cu alte cuvinte, pe domnul Florin Stamatian, prefectul judetului Cluj Napoca in doare in cur de ceea ce am sesizat eu si ziaristii de la Napocanews.

Vezi http://www.napocanews.ro/2009/06/comisar-rus-herdea-ioan-demisia.html
si http://www.napocanews.ro/2009/06/iredentism-imberb-in-cimitir-la-89-de-ani-de-la-tratatul-de-la-trianon.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Raspuns legal dar tamp al prefectului de Cluj: nu stim, nu cunoastem, nu vrem. Iredentism maghiar cu voie de la autoritati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Raspuns legal dar tamp al prefectului de Cluj: nu stim, nu cunoastem, nu vrem. Iredentism maghiar cu voie de la autoritati!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/raspuns-legal-dar-tamp-al-prefectului-de-cluj-nu-stim-nu-cunoastem-nu-vrem-iredentism-maghiar-cu-voie-de-la-autoritati/