Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit pentru ADEC. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 mai

April 5, 2021 •Asociația Civică pentru Demnitate în Europa •Views: 133

În 2014 am înființat Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), pe care o conduc în calitate de președinte și cu care vreau să mă implic și mai mult în probleme românilor din zona Covasna-Harghita. Atât cât voi putea, vom încerca să facem mai mult. Dar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru. 

Codul Fiscal din România dă posibilitatea persoanelor fizice de a direcționa 3,5% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit: fundații, asociații, unități de cult ori pentru acordarea de burse private (Ordinul nr. 15/2021 al ANAF, detalii aici).

Prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea activității ADEC.

Redirecţionarea nu te costă nimic și faci un efort minim. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 3,5%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi:

1. Descarcă aici formularul gata completat cu datele Asociaţiei.

2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Datele Asociaţiei Civice pentru Demnitate în Europa sunt deja completate.

3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 25 mai 2021.

  • Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor
  • Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Asociaţia Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC) este o organizaţie non-profit cu sediul în București. Scopul Asociaţiei este promovarea României ca stat național demn prin promovarea coeziunii cetățenilor, prin promovarea culturii și a tradițiilor, a istoriei și justiției, precum și respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, cu precădere pentru respectarea drepturilor identitare, culturale, sociale și de altă natură a cetățenilor români de naționalitate română din România sau din diaspora. Codul de înregistrare fiscală (CIF) este: 33533646.

Vă mulțumim frumos!

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit pentru ADEC. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 mai

  1. Andrei Ionuț Popescu says:

    AUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit pentru ADEC. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 mai"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/redirectioneaza-35-din-impozitul-pe-venit-pentru-adec-termenul-limita-pentru-trimiterea-declaratiei-la-anaf-este-25-mai/