REPROȘURI. Europarlamentar FIDESZ: ”Să-i fie rușine lui Kelemen Hunor pentru c-a vorbit în LIMBA ROMÂNĂ la congresul PPE”. Hunor a dat o replică STUPEFIANTĂ!

October 18, 2012 • UDMR • Views: 1506

Deutsch Tamás

Președintele UDMR Kelemen Hunor s-a simțit ofensat de acuzația că ar fi vorbit în limba română la congresul PPE

Parlamentarul european FIDESZ Deutsch Tamás l-a apostrofat pe președintele UDMR Kelemen Hunor după ce acesta din urmă a rostit câteva propoziții în limba română la Congresul Partidului Popular European (PPE) ce s-a desfășurat ieri la Palatul Parlamentului. Deutsch a postat pe profilul său de pe o rețea de socializare următorul mesaj în limba magiară: ”Bukarest, az Európai Néppárt Kongresszusa. Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke román nyelven mondott beszédet. És nem sült le a bőr a képéről!” (Traducerea: Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, la Congresul Partidului European Popular de la Bucureşti a vorbit româneşte şi nu i-a crăpat obrazul de ruşine!).

Replica lui Hunor Kelemen nu s-a lăsat așteptată. Președintele UDMR l-a contrazis pe europarlamentarul FIDESZ și a ținut să sublinieze faptul că cel mai mult a vorbit în limba maghiară, nicidecum în limba română, țară a căriu cetățean este în în guvernul căreia a fost ministru: ”Kedves Tamás, amint azt a teremben ülő küldöttek többsége észrevette, három nyelven mondtam beszédet. Előbb angolul, majd néhány mondatot románul és sokkal hosszabban pedig magyarul. Talán nem árt megnézni és meghallgatni a felvételt”. (Traducerea: Dragă Tamás, după cum au observat cei prezenţi în sală, în trei limbi m-am adresat publicului. Mai întâi în engleză, apoi câteva propoziţii în română şi cu mult mai lung în maghiară. Poate n-ar strica să vezi şi să asculţi înregistrarea).

Replica lui Kelemen Hunor
Tags: , , , ,

6 Responses to REPROȘURI. Europarlamentar FIDESZ: ”Să-i fie rușine lui Kelemen Hunor pentru c-a vorbit în LIMBA ROMÂNĂ la congresul PPE”. Hunor a dat o replică STUPEFIANTĂ!

 1. Unul says:

  Asta sigur e de la Fidesz? Mai degraba e de la Partida Romilor…

 2. amalia says:

  mai bine nu mai vb deloc pt ca si asa nu ne face nici o onoare.Iar daca se simt altii deranjati de lb noastra nu au decit sa isi ia caii si magarii si sa treaca oceanul.

 3. Ciocan says:

  Astia se injura intre ei ca isi permit sa vorbeasca limba romana, DAR NOI SUNTEM SOVINISTII!?!?

 4. […] la: 18.10.2012 16:04 | 0 comentarii de Gabriel Popoiu Jurnalistul Dan Tănasă oferă pe blogul personal o nouă dovadă a curajului de care dau dovadă reprezentanţii minorităţii maghiare în […]

 5. Fat Frumosu says:

  Dreaga Tamas mai bine vorghea pe tziganeste ca intelegeai tu tot, daca hungurii au fete ca tine eu sunt FAT FRUMOS.

 6. […] Europarlamentar FIDESZ: ”Să-i fie rușine lui Kelemen Hunor pentru c-a vorbit în LIMBA ROMÂNĂ la congresul PPE”. Hunor a dat o replică STUPEFIANTĂ! Politica | 18-10-2012 15:30 Președintele UDMR Kelemen Hunor s-a simțit ofensat de acuzația că ar fi vorbit în limba română la congresul PPE. Parlamentarul european FIDESZ Deutsch Tamás l-a apostrofat pe președintele UDMR Kelemen Hunor după ce acesta din urmă a rostit câteva propoziții în limba română la Congresul Partidului Popular European (PPE) ce s-a desfășurat ieri la Palatul Parlamentului. Deutsch a postat pe profilul său de pe o rețea de socializare următorul mesaj în limba magiară: ”Bukarest, az Európai Néppárt Kongresszusa. Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke román nyelven mondott beszédet. És nem sült le a bőr a képéről!” (Traducerea: Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, la Congresul Partidului European Popular de la Bucureşti a vorbit româneşte şi nu i-a crăpat obrazul de ruşine!). Replica lui Hunor Kelemen nu s-a lăsat așteptată. Președintele UDMR l-a contrazis pe europarlamentarul FIDESZ și a ținut să sublinieze faptul că cel mai mult a vorbit în limba maghiară, nicidecum în limba română, țară a căriu cetățean este în în guvernul căreia a fost ministru: ”Kedves Tamás, amint azt a teremben ülő küldöttek többsége észrevette, három nyelven mondtam beszédet. Előbb angolul, majd néhány mondatot románul és sokkal hosszabban pedig magyarul. Talán nem árt megnézni és meghallgatni a felvételt”. (Traducerea: Dragă Tamás, după cum au observat cei prezenţi în sală, în trei limbi m-am adresat publicului. Mai întâi în engleză, apoi câteva propoziţii în română şi cu mult mai lung în maghiară. Poate n-ar strica să vezi şi să asculţi înregistrarea). Dan Tanasa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend