REVIZIONISM PRIN SPORT. Mâine începe turul ciclist al ținutului secuiesc, finanțat cu zeci de mii de lei din fonduri publice!

August 8, 2012 •antiromanism, Consiliul Judetean Covasna, Consiliul Judetean Harghita, Covasna, discriminarea romanilor, extremism maghiar, iredentism, PCM, Primaria Miercurea Ciuc, Primaria Sfantu Ghorghe, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1860

Instituțiile publice controlate de UDMR finanțează acțiunea cu zeci de mii de lei

Mâine se dă startul unei noi ediții a turului ciclist al ținutului secuiesc, o manifestare sportivă organizată de către CJ Covasna, CJ Harghita, Primăria Miercurea Ciuc și Primăria Sfântu Gheorghe, la care se adaugă și alte primării din județele Covasna și Harghita.

Turul ciclist al ținutului secuiesc face parte din strategia UDMR de promovare a așa-zisului ținut secuiesc și a autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna, Harghita și Mureș. Această manifestare ”sportivă” este finanțată anual cu sute de mii de lei din bugetele publice ale instituțiilor controlate de UDMR în cele trei județe.

Spre exemplu, numai anul acesta CJ Harghita va aloca 20.000 de lei iar Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Harghita va aloca suma de 65.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment. La aceste sume se adaugă altele din bugetele celorlalți organizatori.

Detalii despre alocările bugetare din bugetul CJ Harghita găsiți aici.
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to REVIZIONISM PRIN SPORT. Mâine începe turul ciclist al ținutului secuiesc, finanțat cu zeci de mii de lei din fonduri publice!

  1. […] și REVIZIONISM PRIN SPORT. Mâine începe turul ciclist al ținutului secuiesc, finanțat cu zeci de mi… Posted in: Antal Arpad, antiromanism, Consiliul Judetean Covasna, Covasna, extremism maghiar, […]

  2. elena says:

    Dreptate de avut aveti in legatura cu banii publici. este stiut ca sunt premii fabuloase acestea pe care le mentionati pentru ciclismul nostru si de aici probabil si numarul mare de sportivi care apoi aduc ceva mai multi turisti si succes pt competitie. Fara banii acestia nu vedeam, nu auzeam, aproape ca nu stiam nimic despre eveniment dar trebuie spus pe de alta parte ca ar trebui sa ne crispam mai putin. de exemplu ma deranjeaza ca puneti “sportiva” intre ghilimele asta ma face sa cred ca nu intelegeti importanta sportului si manifestarile de acest fel fie si in Romania secuiasca.In Europa de exemplu exista Turul Flandrei de un mare succes, Sageata Valona, turul tarii bascilor, acestea fiind cele mai sonore. Este democratic si o dovada de pluralism ca aceste manifestari sa existe si cre dca ar trebui sa privim multidemnsional si nu doar concentrandu-ne pe sursa fondurilor care oricum in secuime sau nu, merg din mii de directii si scopuri pe care nu le stim, sau invers daca vrem sa ne uitam la fonduri hai s ao facem toti in toate domeniile si atunci vor sti ca suntem activi si participativi.

  3. Janicum says:

    Greșit!!! Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Harghita nu alocă și nu dă nici un leu! NU MAI DAȚI INFORMAȚII FALSE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVIZIONISM PRIN SPORT. Mâine începe turul ciclist al ținutului secuiesc, finanțat cu zeci de mii de lei din fonduri publice!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revizionism-prin-sport-maine-incepe-turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-finantat-cu-zeci-de-mii-de-lei-din-fonduri-publice/