REVIZIONISM. “Să doborâm împreună hotarele Trianonului”, concurs de fotografii organizat de europarlamentarul Szegedi Csanád. SOLICIT EUROPARLAMENTARILOR ROMÂNI SĂ RECȚIONEZE! FOTO

June 29, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, iredentism, Jobbik, Parlamentul European, separatism etnic, sovinism maghiar, Trianon, Ungaria, Ungaria Mare •Views: 2560

Szegedi Csanád

Unii participanți la concurs sunt pregătiți cu cuțite și puști ”dacă va fi nevoie”

Europarlamentarul ungar Szegedi Csanád, unul dintre liderii partidului de extrema dreaptă Jobbik din Ungaria, binecunoscut pentru retorica sa antisemită, antiromă și antiromânească organizează pe pagina sa de Facebook, în perioada 2 iunie – 2 iulie, un concurs de fotografii intitulat “Să doborâm împreună hotarele Trianonului”.

Participanții la concurs trebuie să trimită europarlamentarului fotografii care să ilustreze dorința acestora de a condamna urmările ”nedrepte” ale Tratatului de la Trianon și de asemenea să promoveze Ungaria Mare. Câștigătoare va fi desemnată fotografia care adună cele mai multe like-uri. În perioada scursă de la lansarea concursului, Szegedi a postat numeroase fotografii, multe dintre ele fiind expediate de maghiari din România, nostalgici ai Ungariei Mari și susținători ai autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna, Harghita și Mureș.

Unul dintre participanți, Kecse Attila din județul Bihor, s-a fotografiat cu un cuțit iar la comentarii Kecse se arată pregătit să scoată și pușca ”dacă va fi nevoie”.

Aceste afirmații sunt făcute pe pagina unui europarlamentar ungur care încurajează acțiunile revizioniste și susține autonomia teritorială pe criteri etnice a maghiarilor din Transilvania.

Redau mai jos câteva ”lucrări” înscrise în concurs.

 
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to REVIZIONISM. “Să doborâm împreună hotarele Trianonului”, concurs de fotografii organizat de europarlamentarul Szegedi Csanád. SOLICIT EUROPARLAMENTARILOR ROMÂNI SĂ RECȚIONEZE! FOTO

  1. petre says:

    dar nu inteleg un lucru, politia sau cei de la RAR de ce nu ii amendeaza pe cei ce isi lipesc pe masina simboluri ce atenteaza la integritatea teritoriala a Romaniei, e exact cum m-as duce in Franta cu abtibild pe masina reprezentand harta din timpul regimului Vichy, oare ce s-ar intampla???? declarat terorist si saltat de mascati, asa ca domnule Dan Tanasa poate rezolvati ceva……..

  2. Boris says:

    Amuzant cum e RO de la ROMANIA pe masina lu’ ala.Vai si amar de unguri, ei nu o sa inteleaga niciodata ca atunci cand vor latra prea mult, o sa ii izbim de asfalt ca niste caini, sa inteleaga odata pentru totdeauna, in ce tara locuiesc.Noi vrem doar pace,dar daca vreti razboi, o sa primiti razboi.

  3. Avram says:

    Si asta se intampla in timp ce Congresul SUA a solicitat imperativ lui Victor Orban, premierul Ungariei,sa ia atitudine fata de activitatea extremista a Partidului Jobbik, al carui europarlamentar este acest alienat Szegedi Csanad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVIZIONISM. "Să doborâm împreună hotarele Trianonului", concurs de fotografii organizat de europarlamentarul Szegedi Csanád. SOLICIT EUROPARLAMENTARILOR ROMÂNI SĂ RECȚIONEZE! FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revizionism-sa-doboram-impreuna-hotarele-trianonului-concurs-de-fotografii-organizat-de-europarlamentarul-szegedi-csanad-solicit-europarlamentarilor-romani-sa-rectioneze-foto/