REVIZIONISMUL MAGHIAR INTOXICĂ ȘI MEDIUL DE AFACERI! Camera de Comerț Covasna organizeză ”prima conferința din ȚINUTUL SECUIESC privind construcțiile sustenabile”!

October 10, 2012 •Camera de Comerț și Industrie Covasna •Views: 1557

Proaspăt alesul președinte al Camerei de Comerț și Industrie Covasna, deputatul UDMR Edler Andras, nu a stat prea mult pe gânduri după alegea sa la conducerea instituției pe 13 august a.c. și va organiza, pe 15 octombrie a.c., sub umbrela Camerei de Comerț și Industrie Covasna un eveniment prin care va promova imaginea așa-zisului ținut secuiesc.

Camera de Comerț și Industrie Covasna a dat publicității azi un comunicat de presă prin care invită cei interesați la PRIMA CONFERINŢĂ DIN ŢINUTUL SECUIESC PRIVIND CONSTRUCŢIILE SUSTENABILE organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna în parteneriat cu Primăria orașului Sfântu Gheorghe, condusă de UDMR-istul Antal Arpad, și Consiliul Județean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor. Evenimentul va avea loc în 15 octombrie 2012 la orele 9.30 în sala de şedinţă a CJ Covasna.

Conform comunicatului de presă, tema centrală a conferinţei o reprezintă conceptul de construcții sustenabile şi eficiența energetică – idee asimilată si în legislația europeană şi natională – care exercită în prezent o puternică influență şi determină schimbări majore pe piaţa autohtonă de construcții, instalații, tâmplărie și in domeniile conexe. Vor fi disponibile informații de ultima oră.
Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to REVIZIONISMUL MAGHIAR INTOXICĂ ȘI MEDIUL DE AFACERI! Camera de Comerț Covasna organizeză ”prima conferința din ȚINUTUL SECUIESC privind construcțiile sustenabile”!

  1. Alex says:

    Trebuie specificat în lege că oamenii care uzează de denumiri ale unor unităţi administrativ-teritoriale şi subdiviziuni ale ţării care NU EXISTĂ, cum este şi acest “ţinut săcuiesc” îşi pierd funcţia şi merg la penitenciar pentru o perioadă de x ani. Este discriminare, atac împotriva comunităţii româneşti din Covasna şi subminarea Statului care-i plăteşte miliarde animalului. Coleg cu cămătarii trebuie să ajungă!

    • Botond says:

      Alex, daca taceai filosof ramaneai.O prostie mai mare n-am auzit in viata mea.Atunci vor ajunge dupa gratii si cei care vorbesc despre Tara Barsei, Dobrogea, Oltenia etc.? LOL….. Afara cu prostii din tara.

  2. […] REVIZIONISMUL MAGHIAR INTOXICĂ ȘI MEDIUL DE AFACERI! Camera de Comerț Covasna organizeză ”prima conferința din ȚINUTUL SECUIESC privind construcțiile sustenabile”! Economie | 11-10-2012 08:23 Proaspăt alesul președinte al Camerei de Comerț și Industrie Covasna, deputatul UDMR Edler Andras, nu a stat prea mult pe gânduri după alegea sa la conducerea instituției pe 13 august a.c. și va organiza, pe 15 octombrie a.c., sub umbrela Camerei de Comerț și Industrie Covasna un eveniment prin care va promova imaginea așa-zisului ținut secuiesc. Camera de Comerț și Industrie Covasna a dat publicității azi un comunicat de presă prin care invită cei interesați la PRIMA CONFERINŢĂ DIN ŢINUTUL SECUIESC PRIVIND CONSTRUCŢIILE SUSTENABILE organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna în parteneriat cu Primăria orașului Sfântu Gheorghe, condusă de UDMR-istul Antal Arpad, și Consiliul Județean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor. Evenimentul va avea loc în 15 octombrie 2012 la orele 9.30 în sala de şedinţă a CJ Covasna. Conform comunicatului de presă, tema centrală a conferinţei o reprezintă conceptul de construcții sustenabile şi eficiența energetică – idee asimilată si în legislația europeană şi natională – care exercită în prezent o puternică influență şi determină schimbări majore pe piaţa autohtonă de construcții, instalații, tâmplărie și in domeniile conexe. Vor fi disponibile informații de ultima oră. Dan Tanasa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVIZIONISMUL MAGHIAR INTOXICĂ ȘI MEDIUL DE AFACERI! Camera de Comerț Covasna organizeză ”prima conferința din ȚINUTUL SECUIESC privind construcțiile sustenabile”!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revizionismul-maghiar-intoxica-si-mediul-de-afaceri-camera-de-comert-covasna-organizeza-prima-conferinta-din-tinutul-secuiesc-privind-constructiile-sustenabile/