REVIZIONISMUL MAGHIAR. Jobbik recunoaşte că finanţează HVIM, cea mai activă organizație de extremă dreaptă din România

July 20, 2015 •Ungaria •Views: 2521

Jobbik a sprijinit cu zeci de mii de euro evenimentele organizate de una dintre cele mai radicale formaţiuni care activează în România, Mişcarea celor 64 de comitate (HVIM), transmite în exclusivitate Breaking News 24. Informaţia reiese dintr-o analiză postată pe siteul Erdely Atlatszo şi confirmată în exclusivitate pentru BN24 de vicepreşedintele partidului Jobbik, Szávay István. Liderul Jobbik spune că a sprijinit şi va sprijini în continuare evenimentele care ajută la menţinerea legăturii cu maghiarii de dincolo de graniţă.

BN24: „Domnule Szavay, este adevărată afirmaţia făcută de portalul de ştiri Átlátszó din Transilvania potrivit căreia Jobbik sprijină taberele EMI şi/sau Insula Secuiască, organizate de Mişcarea Tinerilor din cele 64 de Comitate (HVIM)? Dacă nu, doriţi să reacţionaţi la cele formulate în articol?

Szávay István: Bineînţeles că este adevărată, informaţiile cerute de portalul de ştiri Átlátszó şi publicate în acest articol au fost făcute publice chiar de noi în urma cererii unor informaţii de interes public făcută de portalul respectiv. Fiindcă Jobbik este mereu un adept al transparenţei, al faptelor lipsite de corupţie, a fost şi va fi un adept convins al gestionării banilor publici cu responsabilitate, de aceea de pildă, am fost singurul partid din Ungaria care a mers mai departe de obligaţiile legislative şi a făcut publice nu doar declaraţiile de avere ale parlamentarilor noştri, ci şi ale celor cu care trăim sub acelaşi acoperiş, astfel încât să nu se poată ascunde sau sustrage de la nimic. Printre acestea se numără fundaţia partidului, aducerea la cunoştinţă a opiniei publice a programelor şi manifestaţiilor organizate de Fundaţia pentru o Ungarie Prosperă, datorită căruia s-a născut şi articolul pe care l-aţi pomenit.

Integral pe bn24.ro

FOTO: HVIM.hu

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to REVIZIONISMUL MAGHIAR. Jobbik recunoaşte că finanţează HVIM, cea mai activă organizație de extremă dreaptă din România

  1. Ro says:

    Jobik un partid paranoid ultra-nationalist xenofob si sovin.Un car de cretini care cer ceva ce nu vor primi niciodata, deoarece pune in pericol integritatea statala a României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVIZIONISMUL MAGHIAR. Jobbik recunoaşte că finanţează HVIM, cea mai activă organizație de extremă dreaptă din România"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revizionismul-maghiar-jobbik-recunoaste-ca-finanteaza-hvim-cea-mai-activa-organizatie-de-extrema-dreapta-din-romania/