REVOLTĂTOR! Memoria lui Avram Iancu, interzisă de televiziunea publică din România

September 4, 2015 •abuz •Views: 22796

Conducerea TVR refuză să transmită în direct spectacolul folcloric organizat cu prilejul Sărbătorii Naţionale de la Ţebea, transmite Hunedoara Liberă.

Spectacolul folcloric de la Ţebea nu va mai fi transmis în direct de Televizinea Română, aşa cum se întâmplă de obicei. Conducerea TVR a luat această decizie într-o şedinţă a Comitetului Director prezidată de şeful instituţiei, Stelian Tănase.

Potrivit Directorului Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Hunedoara, Mariana Deac, decizia TVR a fost luată în ultimul moment, deşi instituţia pe care o conduce a respectat întocmai procedurile, de la scrisoarea de intenţie până la negocierea onorariului perceput de TVR.

Integral pe hunedoaralibera.ro

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to REVOLTĂTOR! Memoria lui Avram Iancu, interzisă de televiziunea publică din România

 1. Mac says:

  Bai Erno Ințe – mancator de carne batucita sub saua calului – n-ai vrea tu sa ne sugi opincile alea-mputite?!

  PS – D-le Dan Tanasa, dvs. nu vi se par deplasate comentariile aluia?! Era elegant sa stergeti porcariile debitate, mai ales ca sunt postate pe blogul dvs. personal. Nu de alta, dar mai ajung si copii pe aici si zau daca aberatiile aluia sunt de bun gust!

  • Dan Tanasa says:

   Aveți dreptate, doar că eu nu văd comentariile trepanatului pentru că i-am dat block. Dementul comentează pe aplicația de facebook, nu pe blog.

 2. cnusi says:

  sa le fie rusine, televiziune nationala platita si bani nostri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "REVOLTĂTOR! Memoria lui Avram Iancu, interzisă de televiziunea publică din România"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/revoltator-memoria-lui-avram-iancu-interzisa-de-televiziunea-publica-din-romania/