RGN Press: Culmea tupeului sau a prostiei? William Branza se lauda ca el a deschis Consulatul Romaniei la Zaicear, in Timoc!

February 5, 2012 •PD-L, Serbia, Timoc, Traian Basescu, William Branza •Views: 1283

Dupa doi ani de negocieri purtate de Ministerul de Externe de la Bucuresti, dupa ce Presedintele Romaniei ridica problema Presedintelui Serbiei, dupa ce asociatiile romanesti din Timoc o cer, si in final, dupa ce Serbia vede atitudinea hotarata a reprezentantilor Romaniei la APCE (Viorel Badea si Titus Corlatean), care reusesc sa mentina monitorizarea in problema sensibila a respectarii drepturilor minoritatilor, introducand chiar si o recomandare in acest sens, Belgradul accepta deschiderea Consulatului general al Romaniei la
Zaicear, in Timoc. Ei bine cine credeti ca, demonstrand ori prostie ori tupeu, isi revendica meritul deschiderii acestui consulat? William Branza!
Individul, care nici macar nu a calcat prin Timoc (asociatiile romanesti de acolo i-au spus “prieteneste” sa nu calce pe acolo) se lauda cu nesimtire intr-un comunicat de presa dat pentru prostii care il cred, sau pentru ziarele unde eventual isi spala imaginea, ca hotararea Belgradului de a deschide consulatul i se datoreaza!
“Diplomaţia parlamentară promovată de preşedintele comisiei pentru românii din străinătate, William Brînză, înregistreaza prima victorie ai cărei beneficiari direcţi sunt românii din Serbia.”
Si declaratia continua cu tupeu:”Urmare demersurilor iniţiate de William Brînză şi a discuţiilor purtate de delegaţia comisiei pentru românii din străinătate (condusă de acesta) cu autorităţile sârbe, guvernul ţării vecine a răspuns pozitiv celor convenite în cadrul întâlnirii din 20 decembrie 2011 şi a aprobat deschiderea unui Consulat general al României în localitatea Zajecear, situată în Serbia de nord-est, unde trăieşte o minoritate de peste 300.000 de români.”
Intrebati de corespondentul Romanian Global News din Timoc ce cred de declaratia lui Branza, liderii romani din Timoc si-au manifestat surpinderea pentru nesimtirea lui Branza, reiterand dorinta expresa ca acesta sa nu calce pe la ei. Acestia fac apel la romanii din Spania, dar si din intreaga Europa, ca la viitoarele alegeri sa nu mai aleaga tot felul de indivizi de felul personajului caragialesc William Branza, care nu pot reprezenta in mod real interesele romanilor de pretutindeni si mai mult decat atat le aduc deservicii.
Integral pe RGN Press


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RGN Press: Culmea tupeului sau a prostiei? William Branza se lauda ca el a deschis Consulatul Romaniei la Zaicear, in Timoc!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/rgn-press-culmea-tupeului-sau-a-prostiei-william-branza-se-lauda-ca-el-a-deschis-consulatul-romaniei-la-zaicear-in-timoc/