RGN Press: De ce dezinformează și minte cu nerușinare “deontologul” Dan Tapalagă!?

February 11, 2013 •Romanian Global News •Views: 1462

sigla Romanian Global NewsUrmarea a afirmatiilor lui Dan Tapalaga din articolul “Cateva observatii despre tensiunile romano-maghiare” cum ca  “Fostul prefect de Covasna, Codrin Munteanu, cel care a contestat in instanta orice gest prin care maghiarii cautau sa-si marcheze identitatea (de la numele date unor scoli, pana la arborarea steagului), este membru PC, finantatorul Forumului Civic al Romanilor”, Romanian Global News a investigat toate “contestarile in instanta” facute de Codrin Munteanu de cand ocupa functia de prefect pana in prezent.

Toate, dar absolut toate, sunt facute pentru ca partea cealalta (autoritatea locala maghiara) a incalcat legislatia Romaniei. Codrin Munteanu  nu a facut altceva decat sa apere statul de drept, atat de invocat de Tapalaga in toate iesirile sale publice.
Este evident Dan Tapalaga dezinformeaza prin omisiune, “uitand” sa spuna ca “marcajul” maghiar era ilegal…

In ceea ce priveste partea a doua a frazei lui Tapalaga in care afirma ca fostul prefect ar fi membru al PC si “Forumul Civic al Romanilor” ar fi finantat de Partidul Conservator, aici Tapalaga minte pur si simplu.
Si minte cu intentie. El stie ca pentru afirmatia sa mincinoasa putea fi dat in judecata si atunci isi ia o masura de protectie necitand denumirea exacta si anume “Forumul Civic al Romanilor din Covasna, Harghita si Mures”(FCRCHM).

FCRCHM nu a fost si nu este finantat de Partidul Conservator, asa nu este finantat de nici-un alt partid politic. Acest lucru se poate vedea in evidentele contabile ale FCRCHM.
In ceea ce priveste pe Codrin Munteanu, acesta nu a fost niciodata membru a Partidului Consevator.

Minciunile nerusinate a lui Dan Tapalaga, despre niste oameni care isi apara identitatea romaneasca si impotriva unui functionar corect care apara legile Romaniei, arunca practic in derizoriu toate demersurile sale jurnalistice.

Nu este greu de vazut ca exista in presa din Romania o filiera intreaga de sorosisti, bine antrenati gen Fati, Lupea si iata, Tapalaga, carora le cam stau in gat cei 400.000 de romani din Covasna, Harghita si Mures si care la orice stranut al Budapestei incep sa-si ridice poalele in presa de la Bucuresti. De ce? Nu este greu de gasit un raspuns….

Romanian Global NewsTags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to RGN Press: De ce dezinformează și minte cu nerușinare “deontologul” Dan Tapalagă!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RGN Press: De ce dezinformează și minte cu nerușinare “deontologul” Dan Tapalagă!?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/rgn-press-de-ce-dezinformeaza-si-minte-cu-nerusinare-deontologul-dan-tapalaga/